عضو کمیسیون صنایع و معادن:

قیمت خودرو متعادل می‌شود

گروه اقتصاد: خودروسازان با افزایش تولید و بهره‌وری می‌توانند قیمت خودرو را طی سال‌های اخیر نسبت به نرخ تورم ثابت نگه دارند. سیدحسین هاشمی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب گفت: طی یک سال اخیر، قیمت خودرو در بازار به طور غیرطبیعی افزایش یافته است.
کد خبر: ۲۱۲۱۳۸
وی دلایل گرانی خودرو را هجوم پول‌های سرگردان به بخش خرید و فروش خودرو عنوان کرد و افزود: تاخیر در تحویل برخی خودروها و وجود واسطه‌ها موجب گرانی خودرو در بازار شده است.

هاشمی به اختلاف قیمت کارخانه و بازار اشاره و اظهار کرد: حاشیه سود بالا فشار زیادی بر مصرف‌کنندگان تحمیل می‌کند. این در حالی است که خودروسازان از حاشیه سود بازار بی‌بهره هستند.  عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به برنامه‌های خودروسازان برای کنترل بازار خودرو اشاره کرد و گفت: روش‌های پیش‌فروش و فروش فوری، از اقدامات خودروسازان در این زمینه است.  وی در پایان یادآور شد: با تصویب قانون حمایت از مصرف‌کننده و اجرای آن به وسیله خودروسازان، قیمت خودرو متعادل خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها