نه از محمد بنا خبری بود، نه از سیم‌خواه‌

غیبت 3 فرنگی کار در تست دوپینگ‌

گروه ورزش: میزبانی شیرازی‌ها برای فرنگی‌کاران استان فارس خوش‌یمن بود و پس از 6 سال تیم کشتی فرنگی فارس، بالاتر از سایر مدعیان بر سکوی قهرمانی ایران ایستاد. در رقابت‌های 2 روزه کشتی فرنگی قهرمانی کشور - که در سالن شهید دستغیب شیراز برگزار شد- بیش از آن که مبارزه فرنگی‌کاران در دایره طلایی، تماشاگران و ناظران را به وجد بیاورد، مسائل حاشیه‌ای و بخصوص اخباری که حول و حوش تغییرات در کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی شنیده شد بر متن مسابقه‌ها غالب آمد و به طور کلی رقابت‌ها تحت‌تاثیر حواشی قرار گرفت.
کد خبر: ۲۱۰۶۶۶

در حالی که قرار بود رضا سیم‌خواه، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی، مبارزه مدعیان قهرمانی کشور را از نزدیک مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد و حتی  از سوی فدراسیون کشتی هم برای وی بلیت هواپیمای تهران  شیراز تهیه شده بود، اما غیبت سرمربی باعث تعجب و حیرت همگان در شیراز شد.
گرچه بسیاری از حاضران و ناظران مسابقه‌های قهرمانی کشور غیبت و عقب‌نشینی سیم‌خواه را به اخبار منتشر شده درباره حضور و بازگشت دوباره محمد بنا برای هدایت ملی‌پوشان فرنگی‌کار مرتبط و دخیل می‌دانستند، اما عجیب این که در شیراز نه خبری از رضا سیم‌خواه بود و نه‌ردپایی از محمد بنا.

اگر از جمع کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی به المپیک پکن سیم‌خواه غیبت داشت ولی محمد دلیریان مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی، رسول شیرانی مربی تیم ملی به همراه فرهاد اسماعیل‌نژاد، ایوب نامداری، لقمان رضایی و جمشید خیرآبادی در پشت میز کمیته فنی رقابت‌ها را از نزدیک نظاره‌گر بودند، اما مشخص نبود این کمیته فنی با چه اهداف و شرح وظایفی به شیراز آمده بود و در نهایت دستاورد و دستنوشته‌های اعضای کمیته فنی چه حاصلی برای آینده کشتی فرنگی ما به همراه خواهد داشت.

به هر صورت در پایان مبارزه، از 198 مدعی که از 30 استان در قالب 34 تیم رودرروی هم قرار گرفتند تیم فارس الف با 56 امتیاز به مقام نخست رسید.

تیم‌های خوزستان و مازندران با 40، تهران با 26، فارس B با 24 و کرج با 23 امتیاز در مکان های دوم تا ششم قرار گرفتند.

هنگام مسابقه‌های 2 روزه قهرمانی کشور از تعدادی نفرات برتر توسط دکتر طاهری تست دوپینگ گرفته شد، ضمن این که 3 تن از دارندگان عناوین اول تا سوم از همکاری با مسوول ستاد مبارزه با دوپینگ در کشتی خودداری کردند و از دادن تست دوپینگ امتناع ورزیدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها