دی کارموی برزیلی، طبل توخالی!

آن روزی که بعضی از خبرنگاران، مارکو دستیار برزیلی جناب قطبی را دلال بازیکن نامیدند، رگ گردن افشین خان متورم و موجب شد تا مربی مبادی آداب پرسپولیس حرف‌های تندی را به قول خودش برضد بعضی از خبرنگاران‌ کم‌انصاف به زبان آورد، حرف‌هایی که هنوز از دل روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ورزشی بیرون نرفته و قطبی باید وقت و انرژی زیادی مصرف کند تا آن اندیشه‌های تثبیت شده علیه خود در ذهن اصحاب رسانه را از بین ببرد. امروز وقتی بازی این تحفه برزیلی، یعنی را می‌بینیم، به حرف‌های مدافعانه قطبی بیشتر پی می‌بریم، از این بابت که این بابا حتی اگر دلال بازیکن هم باشد، باید گفت. دلال بی‌سواد، کم سلیقه، کار نابلد و آدم ناپخته‌ای است. او اگر دلال بود، یک چنین جنس بنجلی را به ریش پرسپولیس نمی‌‌بست.
کد خبر: ۲۰۹۹۸۹
در مملکتی که ما این همه استعداد درخشان، مثل کریمی، باقری، مهدوی‌کیا، شجاعی و نکونام داریم، آوردن بازیکنانی از این دست، کفران نعمت محسوب می‌شود.

بازیکنی که مورد ستایش قطبی و دستیارانش بود و همه بویژه قطبی درباره نوع فوتبال او داد سخن سرمی‌دادند، طوری بازی کرده است که باید بدون دست گرفتن چراغ به زمین‌های خاکی اطراف و داخل تهران برویم و یک روز، حداقل 12‌10 بازیکن پیدا کنیم که چند سروگردن از این شاهکار جناب قطبی و دلالان همفکر و هم اندیشه جلوتر باشند.

دی کارمو، در بازی با ابومسلم و استقلال نشانی از یک فوتبالیست، حتی درجه سوم نداشت و اگر وضع به همین منوال پیش برود پرسپولیس و آقای قطبی، ناچار خواهند شد در تعویض‌های خود، مثل گذشته، به سمت جوان‌های صفرکیلومتر پیش بروند و با این وضعیت بخواهند، عقب‌ماندگی‌های خود را تکرار کنند. نتیجه آن‌که،‌ به تعبیری ساده و روشن این آقا تا امروز نشان نداده است که پیشه‌ور یا کارگر نیست و فوتبال را بلد است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها