بادامچیان:

خاتمی ‌رأی ‌نمی‌آورد

قائم‌مقام حزب موتلفه اسلامی گفت: مصلحت نیست سید محمد خاتمی وارد انتخابات شود، زیرا اگر خاتمی بیاید، کروبی نیز وارد میدان انتخابات می‌شود و رای او را می‌شکند.
کد خبر: ۲۰۷۵۰۵

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اسدالله بادامچیان چهارشنبه ‌شب در دیدار با اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد؛ با اشاره به بحث کاندیداتوری کروبی برای انتخابات ریاست‌ جمهوری گفت: کروبی شخصیتی انقلابی است که در نهضت امام خمینی(ره) حضور داشته و با ‌موتلفه ‌قبل از انقلاب در ارتباط بوده است و حتی تا قبل از به ‌قدرت رسیدن اصلاح‌طلبان در مجموعه موتلفه حاضر می‌شد و سوابق خود را با موتلفه حفظ کرده ‌است.


وی ادامه داد: نگاه کروبی با اصلاح‌طلبان ساختارشکن متفاوت است و با دیدگاه‌های آنان هم‌خوانی ندارد.
بادامچیان با اشاره به مخالفت‌های اصلاح طلبان با کروبی در مجلس ششم خاطرنشان کرد: برخی اصلاح‌طلبانی که دور کروبی در اعتماد ملی جمع شده‌اند، اعتقادی به کروبی ندارند و مجبورند با وی کار کنند.


نماینده تهران ادامه داد: اعضای کارگزاران سازندگی نیز اصلاً اصلاح‌طلب نیستند و تفکر و آرمان‌های آنان با اصلاح‌طلبان هم‌خوانی ندارد.


وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان فرد رای‌آوری به ‌جز خاتمی ندارند، گفت: اصلاح‌طلبان حرف جدیدی در انتخابات ریاست جمهوری ندارند و با شعارها و حرف‌های قدیمی خود قادر به کسب رای مردم نیستند.


بادامچیان با بیان اینکه ترسی از حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات ندارد، گفت: اصلاح‌طلبان به‌ دلیل نداشتن حرف جدید مدت‌ها است که تمام شده‌اند.


نماینده تهران با ابراز علاقه از حضور تمامی جناح‌های کشور در صحنه سیاسی کشور خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان برای حضور در صحنه سیاسی باید نام خود را تغییر دهند و دارای حرف جدید در جامعه باشند.


وی با بیان اینکه کاندیداتوری خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری حق اوست، گفت: بر اساس اصل آزادی در جمهوری اسلامی خاتمی حق دارد در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود و کسی حق بازداشتن وی از کاندیداتوری را ‌ندارد.


قائم‌مقام موتلفه با پیش بینی شکست اصلاح طلبان در انتخابات خاطرنشان کرد: شکست اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری این دوره را مانند شکست ناطق‌نوری از خاتمی در دوره هفتم پیش‌بینی می‌کنم.


وی ادامه داد: کروبی قطعا در انتخابات ریاست جمهوری رای نمی‌آورد و خاتمی نیز در صورت کاندیداتوری یا رای نمی‌آورد که سبب لطمه به اعتبار تنها شخص رای‌آور اصلاح طلبان می‌شود و یا با رای ضعیف انتخاب می‌شود که در این صورت هم به ‌دلیل نداشتن حسن ظن مردم در مسئولیت خود موفق نمی‌شود.


بادامچیان ادامه داد: مصلحت نیست خاتمی وارد انتخابات شود، زیرا اگر خاتمی بیاید، کروبی نیز وارد میدان انتخابات می‌شود و رای او را می‌شکند.


وی ادامه داد: کارگزاران سازندگی به خاتمی پیشنهاد کاندیدا نشدن در انتخابات ریاست جمهوری این دوره و حضور قوی در انتخابات دوره بعدی ریاست جمهوری را داده است.

بادامچیان بحث مطرح‌کردن ‌کاندیداتوری عبدالله نوری در انتخابات را یک بازی سیاسی برشمرد و گفت: اگر گروهی بخواهد با مردم بازی کند، مردم به او رای نمی‌دهند.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها