در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، حسن کامران در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به مساله وام 100 میلیونی نمایندگان و این که رئیس مجلس امروز به وی اجازه دفاع از خود را نداده است، گفت: به جا بود که رئیس مجلس اجازه می داد تا من هم توضیح دهم. وقتی تحمل حرفی را نداریم، این چه نوع اصولگرایی است.
وی شاخصه اصلی اصولگرایی را ساده زیستی دانست و گفت: چرا وقتی مسئولیتی به دست می گیریم به جای این که به موکلان خود سرویس بدهیم به خودمان سرویس می دهیم؟
وی ادامه داد: سرویس دادن به موکلان برازنده است و سرویس دادن به خودمان اشکال دارد. حتی به نظر من اگر نمایندهای رئیس فدراسیون بوکس شود، اشکال دارد.
نماینده اصفهان اظهار داشت: رئیس مجلس به نمایندگان می گوید مگر شما در خانه تان خیار نمی خورید بله ما در خانه خیار می خوریم اما شما از جیب بیت المال میوه می دهید ولو یک ریال باشد.
کامران تصریح کرد: ما در دوره هفتم میوه نمی دادیم شما رسم کردهاید یعنی رئیس مجلس خودش با این وضعیت تشریفاتی هماهنگ است.
کامران پرسید؛ متوسط هزینه مورد نیاز یک نماینده چقدر است؟ چرا مجلس بر مبنای این که یک نماینده ای مجرد است و یا بر حسب تعداد اولاد، کمک هزینه ها را پرداخت نمی کند؟
نماینده اصفهان در مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا نمایندگان دوره های قبل نیز که از این امکانات استفاده کرده اند باز هم باید از آن بهره مند شوند؟ گفت: سیستم حمل و نقل مجلس فعال است و نمایندگان می توانند از خدمات آن استفاده کنند.
کامران اضافه کرد: با وجود چنین سیستمی، نباید مجلس به نمایندگان وام خودرو بدهد آن هم وقتی هیچ بانکی به مردم وام قرض الحسنه نمی دهد، چرا باید چنین وامی به نمایندگان داده شود.
کامران با تاکید بر این که نباید ساده زیستی را زیر سوال ببریم بر لزوم حذف امتیازات تاکید کرد.
خبرنگاری پرسید؛ آیا شما این مبلغ را از مجلس دریافت کرده اید؟ کامران گفت: من این وام 100 میلیون تومانی را نگرفته ام اما طی درخواستی به عنوان متقاضی دریافت این وام خواهم شد و آن را از مجلس خواهم گرفت و فیش آن را به نمایندگان رسانه ها نشان می دهم.
نماینده اصفهان در توضیح املاک و دارایی های خود گفت: من مدت ها مسئولیت های مختلفی داشته ام. چند دوره ای هم نماینده هستم اما غیر از خانه 90 متری ارث پدری ام هیچ خانه یا زمینی ندارم و هیچ وقت هم ماشین نگرفته ام و همیشه هم کمترین حقوق را گرفته ام.
کامران همچنین در واکنش به اعتراض نمایندگان نسبت به انتقاد وی از اعطای وام 100 میلیون تومانی گفت: من که نگفتم همه نمایندگان این وام را گرفته اند. نمایندگانی که این وام را دریافت نکرده اند، بگویند که ما آن را نگرفتیم. این وام خارج از روال ساده زیستی است.
وی در عین حال تاکید کرد که هیچگاه اعلام نکرده که به نمایندگانی که خانه ندارند، خانه ندهند.
خبرنگاری پرسید: آیا شما و همسرتان بابت نمایندگی مجلس حقوق دریافت می کنید، گفت: من از مجلس هشتم حقوق می گیرم. خانم اخوان در حال حاضر از مجلس حقوق نمی گیرند.
در این هنگام «قدرت الله علیخانی» دست کامران را گرفت و او را از جمع خبرنگاران خارج کرد و تلاش نمایندگان برای ادامه مصاحبه با کامران بی نتیجه ماند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: