مک‌کین پسرش را «احمق» صدا می‌زند

پسر جان مک کین نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری آمریکا فاش کرد، پدرش عادت کرده است او را با ادبیاتی توهین آمیز صدا کند.
کد خبر: ۱۹۹۴۹۴

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا در داغ‌ترین مراحل خود به سر می‌برد، خبرنگار شبکه خبری "المحیط" از آمریکا گزارش داد؛ "جان مک‌کین" عادت کرده است پسر خود را با لفظی توهین آمیز صدا کند.

بنا بر این گزارش، "اندی مک‌کین" پسر جان مک‌کین اعلام کرده است که پدر او عاشق این است که وی را همیشه "احمق" خطاب یا صدا کند.
اندی مک‌کین افزود، پدرش عاشق این است که هرگاه با من صحبت می‌کند، "احمق کوچولو" صدایم بزنم.

بنا براین گزارش، اندی مک‌کین گفت: وی فکر می‌کند وقتی پدرش رو به او می‌کند و می‌گوید "چی می‌خوای احمق کوچولو؟" با او بحث و جدل خوبی می‌کند.

پسر مک‌کین با بیان این مطلب در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری از پدر خود تمجید کرد و گفت: او هوش بالا و قدرتی خوب در فی‌البداهه گویی دارد.

جان مک‌کین نامزد جمهوری‌خواه انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکاست که در روز 4 نوامبر با "باراک اوباما" نامزد دموکرات آمریکا رقابت خواهد کرد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها