دومین روز کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان آمریکا

جو لیبرمن از مک‌کین حمایت کرد

سناتور جو لیبرمن، معاون یکی از نامزدهای انتخابات نهایی ریاست جمهوری آمریکا در هشت سال گذشته، نامزد رسمی حزب متبوع خود (اوباما) را در انتخابات سال جاری کاندیدایی آزمایش نشده خواند که تمایل ندارد "گروه‌های قدرتمند فشار" را همانطور که زمانی جان مک کین و یا کلینتون انجام داده‌اند، به چالش بکشد.
کد خبر: ۱۹۹۲۹۷

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، سناتور جو لیبرمن دموکرات مستقل شده، در سخنرانی‌اش در کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان، جان مک کین، نامزد حزب جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات نهایی ریاست جمهوری را بهترین گزینه برای رهبری رو به جلوی آمریکا خواند.

لیبرمن گفت: سناتور باراک اوباما یک مرد با استعداد، جوان و سخن‌دان است که برای کشور ما می‌تواند در سالهای آینده کارهای بزرگی انجام دهد، اما دوستان من، سخنرانی جایگزین سابقه به ویژه در دوران سخت آمریکا نیست.

این قانون‌گذار ایالت کانکتیکات که در سال 2004 در پی به دست آوردن نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود، عنوان کرد: اوباما به جایگاه سران حزب نرسیده است که چیز شاخصی به دست آورد و تمایلی برای به دست گرفتن منافع دموکرات‌ها ندارد.

لیبرمن در یک درخواست کاملا آشکار از هواداران سناتور هیلاری رودهام کلینتون، رقیب سابق اوباما در انتخابات مقدماتی آمریکا گفت: بگذارید سابقه‌ی باراک اوباما را با سابقه‌ بیل کلینتون آخرین رییس‌جمهور دموکرات آمریکا که از بعضی از همان منافع مشترک دموکرات‌ها حفاظت کرد و با جمهوری خواهان همکاری کرد و کارهای مهمی انجام داد از جمله اصلاحات در تامین اجتماعی و توافقات تجارت آزاد، مقایسه کنیم.

نماینده‌ کانکتیکات اعلام کرد، این قیاس شاید در این کنوانسیون تاریخی باشد.

لیبرمن در شب دوم نشست جمهوری خواهان دقیقا هشت سال پس از آن که در کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان در لس آنجلس ایستاد و رسما به عنوان معاون ال‌گور انتخاب شد، سخنرانی کرد.

وی بر سر جنگ عراق از حزب دموکرات خارج شد و از جایگاه خود استفاده کرد تا سابقه‌ امنیتی ملی اوباما را به انتقاد بکشد ولی در عوض سابقه‌ مک کین را در این زمینه بستاید.

لیبرمن که یکی از قوی‌ترین حامیان جنگ عراق بود، اظهار کرد: وقتی باراک اوباما رای داده بود تا منابع مالی نیروهای آمریکایی در عراق قطع شود، مک کین در موضعی غیرمردمی، از افزایش نیروها حمایت کرد. به آن دلیل، امروز نیروهای آمریکایی دارند به خانه‌شان باز می‌گردند، هزار تن از آنها با افتخار به خانه باز می‌گردند.

لیبرمن گفت: هر کسی تا حالا به رای دادن به جمهوری‌خواهان فکر کرده باید امسال این کار را انجام دهد. امشب می‌خواهم از شما بپرسم که آیا شما مستقل هستید؟ یک دموکرات ریگانی هستید؟ یک دموکرات کلینتونی هستید و یا فقط یک دموکرات ساده‌ قدیمی هستید. امسال وقتی رای می‌دهید، به فردی رای بدهید که معتقدید بهترین گزینه برای کشور شماست و نه برای حزب‌تان.

لیبرمن همچنین در سال 2004 به دنبال دستیابی به نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری بود اما شکست بدی از جان کری خورد. دو سال بعد در سال 2006 در کانکتیکات نیز شکست خورد، اما بعد سریعا احیا شد و به عنوان یک مستقل انتخاب شد.

رای لیبرمن در سنای آمریکا دموکرات‌ها را در اکثریت می‌گذارد، اما امروزه وی اغلب خودش را یک مستقل می‌خواند.

لیبرمن از کسانی بود که مکن‌کین قصد داشت به عنوان معاون خود انتخاب کند اما جمهوری‌خواهان واکنشی قوی علیه این انتخاب داشتند.

لیبرمن در پایان سخنان خود گفت: صادقانه معتقدم تیمی که تغییر ایجاد خواهد کرد، تیم مک‌کین- پیلین است.

جمهوری‌خواهان حاضر همچنین باراک اوباما را لیبرال و بی‌تجربه‌ترین نامزد کاخ سفید در تاریخ آمریکا خواندند و در مقابل مک‌کین را فردی آماده برای رهبری آمریکا خواندند. آنها همچنین از سارا پیلین معاون مک‌کین در آبروریزی جدید پیش آمده در مورد دخترش حمایت کردند.

جرج بوش، رییس‌جمهور آمریکا نیز از کاخ سفید با ماهواره در این کنوانسیون سخن گفت.

وی گفت: ما در یک جهان خطرناک زندگی می‌کنیم و به رییس جمهوری نیاز داریم تا از حملات 11 سپتامبر سال 2001 درس بگیرد. برای حفاظت از آمریکا ما باید تهاجم را نابود کنیم و حملات را پیش از آن که اتفاق افتد، متوقف کنیم و منتظر نباشیم بار دیگر به ما ضربه بزنند. کسی که نیاز داریم جان مک کین است.

جرج بوش در ادامه‌ سخنان خود با اشاره به شکنجه‌ مک کین به عنوان زندانی جنگی در سالهای جنگ ویتنام گفت: اگر هانوی هیلتون نتوانست اراده‌ مک‌کین را برای انجام بهترین کار برای کشور نابود کند، شما می‌توانید مطمئن باشید که چپ خشمگین هم هرگز نخواهد توانست این کار را بکند.

بوش ادامه داد: مک کین به عنوان یک رییس‌جمهور از افزایش مالیات حمایت خواهد کرد و ممنوعیت حفاری را در ساحل آمریکا لغو خواهد کرد.

وی هم‌چنین اعلام کرد: مک‌کین آماده است تا رهبری این کشور را به دست گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها