اینترنت هنگام تماشای تلویزیون‌

قرار است یاهو با همکاری اینتل که بزرگ‌ترین سازنده پردازنده جهان محسوب می‌شود، امکانی را فراهم کند که مردم جهان بتوانند در حالی که از طریق تلویزیون برنامه مورد علاقه خود را تماشا می‌کنند به شبکه اینترنت نیز دسترسی داشته و بتوانند از آن بر روی تلویزیون خود استفاده کنند.
کد خبر: ۱۹۹۲۴۴

 یاهو اعلام کرد که این فناوری به کاربران این امکان را خواهد داد تا با استفاده از کانالی با نام کانال ویجت(Widget)  به ارسال ایمیل، خواندن اخبار، چک کردن وضعیت هوا و اطلاع از آخرین نتایج ورزشی بپردازند. این برنامه با یک برنامه بسیار کوچک طراحی شده است که در بخشی ویژه در تلویزیون که به شکل یک کانال مجزا طراحی شده است به کاربر امکان می‌دهد که بدون مزاحمت برای برنامه‌ای که تماشا می‌کند از شبکه جهانی نیز استفاده کند.

اریک کیم، مدیر ارشد اجرایی اینتل در این باره گفت: ما و یاهو فکر کردیم که ترکیب تلویزیون و اینترنت ترکیب بسیار جالبی باشد از این رو قرارداد اجرایی این کار را باهم امضا کرده‌ایم و کار بر روی پروژه نیز آغاز شده است.

وی گفت برای گسترش این برنامه نیاز به همکاری و کمک سازندگان دستگاه‌های تلویزیونی نیز داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها