در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر ، دفتر خاویر سولانا اعلام کرد : متن نامه را با دیگر طرف های مذاکره کننده با ایران در میان می گذارد. دفتر سولانا درباره جزئیات نامه چیزی اعلام نکرد.
در این رابطه «گونزالو گالگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز اعلام کرد: اعضای گروه 1+5 فردا یک نشست تلفنی را برای اتخاذ تصمیم درباره گام بعدی در ارتباط با برنامه هسته ای ایران برگزار می کنند.
وزارت خارجه فرانسه در بیانیه ای که روز گذشته صادر کرد، اعلام نمود:«فرانسه این نکته را درک می کند که یک سند مکتوب فردا 5 اوت باید به سولانا تحویل داده شود که امید است این سند شامل پاسخی باشد که جامعه جهانی منتظر آن است».
این در حالی است که سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در یک گفتگوی تلفنی، ضمن رایزنی بر ادامه مسیر مذاکرت ژنو تاکید کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: