علی آبادی:

تیمهای آبی و قرمز فروشی نیست

محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: اگر بخش خصوصی آماده نباشد و نتواند هزینه کند، اعلام زمان خصوصی شدن استقلال و پیروزی فقط یک حرف خواهد بود.
کد خبر: ۱۹۲۲۴۶

به گزارش ایسنا ، محمد علی‌آبادی در نشست خبری که در حاشیه افتتاح استادیوم 15 هزار نفری شهدا ساری برگزار شد ، در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه زمان واگذاری کامل تیم‌های فوتبال استقلال و پیروزی از سازمان تربیت بدنی ، گفت: باشگاه‌ها همگام با اجرای اصل 44 قانون اساسی خصوصی خواهند شد ولی تا زمانی که بخش خصوصی نتواند سه میلیارد تومان در سال هزینه هر کدام از این تیم ها را بپردازد ، گفتن زمان جدایی کامل استقلال و پیروزی از سازمان تربیت بدنی چیزی جز یک حرف نیست.

علی‌آبادی تصریح کرد: دولت نهم در راستای تفکر خود طی3 سال اخیر سند توسعه ورزش را در بخش‌های فرهنگ، زیر ساخت‌های کشور ، ورزش همگانی و قهرمانی، توجه به ورزش بانوان و ایجاد ورزش پاک تدوین کرده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات عمرانی برای ساخت و سازهای مکان‌های ورزشی به 7 برابر اعتبارات دولت قبلی رسیده است، افزود: اعتبارات هیات‌ها و فدراسیون‌ها نیز به دو برابر افزایش یافته است.

علی آبادی اظهار کرد: تعداد مجموعه‌های ورزشی مقارن با فعالیت‌های انقلاب 1400 مکان ورزشی بوده، ولی از سال 1384 دولت توانست 2500 مکان ورزشی را به بهره برداری برساند.

وی با بیان اینکه سازمان تربیت بدنی 3500 مکان ورزشی را در دست ساخت دارد، خاطر نشان کرد: از آغاز ورزش سازمان یافته در ایران یعنی 75 سال گذشته 4500 مکان ورزشی در کشور وجود داشت ولی دولت نهم توانست از سال 1384 تاکنون 2500 پروژه را به اتمام برساند.

معاون رئیس جمهور گفت: عملکرد سازمان تربیت بدنی طی دو سال اخیر موجب کسب مدال در بسیاری از رشته ‌هایی مانند قایقرانی، بدمینتون، شنا، تنیس و تیراندازی با کمان شد و توانست جایگاه ورزش ایران را از رتبه دهم به رتبه ششم ارتقاء دهد. هدف ما در بازی‌های المپیک ارتقاء ورزش ایران به رده چهارم آسیاست و طی یک برنامه‌ریزی کاروان 500 نفره ایران که 30 درصد این جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند به گوانگجوی چین اعزام می شوند.

وی درمورد علت عدم انتقال تیم راه آهن به مازندران تصریح کرد: سازمان تربیت بدنی هیچ دخالتی در این قضایا ندارد و فدراسیون فوتبال و مدیران تیم راه آهن باید تصمیم بگیرند.

علی آبادی با اشاره به اینکه استان مازندران با فعالیت مستمر در 49 رشته یک کشور ورزشی است، افزود: بیانگر این توانایی وجود شموشک نوشهر در لیگ برتر سال های گذشته است که علاقمندان به فوتبال استان می‌توانند با وحدت نظر در این زمینه عمل کنند.

وی به موضوع حق پخش بازی‌ها از طریق تلویزیون پرداخت و گفت: حق پخش، حق قانونی باشگاه است که خوشبختانه رئیس سازمان صدا و سیما طی جلسه‌ای در این خصوص اعلام همکاری کرد.

علی آبادی افزود: هر چند مسئله حق پخش بازی ها بین فدراسیون فوتبال و سازمان صدا و سیما مطرح است، ولی صدا وسیما طوری باید این حقوق را تعبیه کند که هیچ مشکلی به وجود نیاید.

علی‌آبادی با بیان اینکه در مجموع سفرهای اول هیات دولت به استان‌ها ساخت 800 پروژه به تصویب رسید، افزود: هزینه ساخت این پروژه ها از بودجه نهاد ریاست جمهوری، وزارت نفت و سازمان تربیت بدنی و اعتبارات استانی تأمین شده که تاکنون 75 درصد آنها به اتمام رسیده است.

وی درمورد پیش‌بینی سازمان برای کسب مدال بیشتر در المپیک 2008 چین گفت: تمام تلاش خود را برای موفقیت در این المپیک انجام داده‌ایم و برای کسب مدال بیشتر دعا می‌کنیم.

رئیس سازمان تربیت بدنی درمورد بلاتکلیفی احداث دهکده المپیک در مازندران که همچنان بین دو شهر گلوگاه و جویبار بحث هایی وجود دارد خاطر نشان کرد: احداث دهکده المپیک در این استان از اهداف سازمان تربیت بدنی است اما در خصوص مکان احداث آن تصمیم نهایی با استان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها