همگام با المپیک 2008 پکن؛

همه بلیت ها فروش رفت

همه بلیت های بازی های المپیک پکن تا عصر دیروز فروش رفت .کمیته برگزارگننده بازی های المپیک این خبر را امروز اعلام کرد.
کد خبر: ۱۹۱۲۵۶

به گزارش آسوشیتد پرس ، در روزهای گذشته چینی ها برای خرید بلیت های باقی مانده اشتیاق زیادی نشان دادند و حتی در برخی جاها صف های طولانی برای خرید بلیت تشکیل شده بود.

کمیته برگزارکننده بازی های المپیک تعداد درخور توجهی بلیت در اختیار کمیته های ملی المپیک کشورهای جهان قرار داده که ممکن است تعدادی از آنها مورد استفاده قرار نگیرد.

کمیته برگزار کننده در مجموع 8/6 میلیون قطعه بلیت برای فروش به چینی ها و خارجی ها عرضه کرد. تنها در روز جمعه 250000  بلیت در فضایی پرهرج و مرج و بسیار شلوغ در پکن به فروش رفت.

بیش از 30000 نفر در محل فروش بلیت ازدحام کرده بودند و برای تهیه بلیت تلاش می کردند .بی نظمی به اندازه ای بود که پلیس وارد عمل شد و عده ای کتک خوردند.

نکته جالب اینکه عده زیادی 2 شبانه روز در آنجا خوابیدند تا شاید بتوانند بلیت تهیه کنند.570000 قطعه بلیت دیگر هم در شهرهایی عرضه شد که مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال المپیک در این شهرها برگزار خواهد شد.

در المپیک آتن در مجموع 3/5 میلیون قطعه بلیت عرضه شد که شمار درخور توجهی به فروش نرفت و در برخی رویدادها صندلی های خالی زیادی در ورزشگاه ها به چشم می خورد.

گران ترین بلیت بازی های المپیک پکن مربوط به مراسم گشایش است که645 دلار عرضه شد. بنا بر اعلام چینی ها قیمت 58 درصد بلیت ها 90/12 دلار یا کمتر بوده که قشر متوسط مردم چین قادر به خرید آنها بودند.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها