در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
کاوشگر فضایی (Deep Impact) ماه می گذشته تصاویری از کره زمین تهیه کرد. اکنون دانشمندان ناسا در دانشگاه مری لند و "ام آی تی" با کمک این تصاویر فیلمی به مدت نیم دقیقه از دورنمای کره زمین تهیه کرده اند. این فیلم به گونه ای آماده شده است که اگر بیگانگان فضایی از سیارات دیگر با تلسکوپ های پیشرفته خود به زمین نگاه کنند، آن را به این شکل می بینند. درحقیقت این فیلم از نگاه موجودات فرازمینی گرفته شده است.
براساس گزارش نیویورک تایمز، ماهواره "برخورد عمیق" که در فاصله 50 میلیون کیلومتری از زمین واقع شده است ماه می گذشته به مدت 15 دقیقه از روز زمینی یک سری عکس تهیه کرده است که اکنون این دانشمندان با استفاده از این تصاویر این فیلم کوتاه 30 ثانیه ای را تهیه کرده اند که عبور ماه از مقابل زمین را نشان می دهد درحالی که خود زمین نیز به دور خود می چرخد.
در این خصوص این محققان توضیح دادند: "بازنمایی زمین از فاصله دور به ما در انجام تحقیقات در خصوص موجودات سیارات دیگر کمک می کند. برای تهیه تصاویری شبیه به این فیلم، یک تمدن بیگانه باید از فناوری هایی استفاده کند که امروز ما آن را در اختیار نداریم و حتی نمی توانیم آن را تصور کنیم."
حرکت کره ماه در گذشته نیز رصد شده است اما تاکنون هرگز با این جزئیات نشان داده نشده است.
مهر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: