در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا ، این گروه که خود را کمیته یادبود رییس جمهور مینامد، می خواهد همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر موضوع تغییر نام تصفیه خانه فاضلاب "اوشنساید" شهر سان فرانسیسکو را به همه پرسی بگذارد.
برایان مک کانل، از سازمان دهندگان این گروه می گوید: یادآوری خدمات روسای جمهور بر اساس مفاهیم تاریخی فعالیتهای آنها کار مهمی است.
مک کانل در حال جمع آوری امضا برای برگزاری همه پرسی درباره این طرح است. جمهوری خواهان می گویند با برگزاری این همه پرسی مقابله خواهند کرد.
گروه مک کانل تاکنون موفق به جمع آوری بیشتر از 12 هزار امضا در حمایت از برگزاری همه پرسی این تغییر نام شده است.
در صورتی که صحت 7168 امضا به وسیله اداره انتخابات سان فرانسیسکو تایید شود، این طرح در انتخابات ماه نوامبر به همه پرسی گذاشته خواهد شد.
مک کانل می گوید: فکر می کنیم تمیز کردن کثیف کاریهای آقای بوش ده تا بیست سال طول بکشد. وظیفه تصفیه خانه فاضلاب تمیز کردن خرابکاریهاست. به همین خاطر فکر می کنیم این کار، تقدیر بسیار مناسبی است که بوش لیاقت آن را دارد !
پاتریک دورینسون، از اعضای حزب جمهوری خواه ایالت کالیفرنیا می گوید این طرح یک فکر وحشتناک است.
دورینسون به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: به همین خاطر است که سان فرانسیسکو یک شهر دیوانه پنداشته می شود.
وی ادامه داد: از این که اهل سان فرانسیسکو هستم، خجالت زدهام. گویا این افراد کار دیگری ندارند که انجام دهند.
دوره دوم ریاست جمهوری جورج بوش در ژانویه 2009 به پایان می رسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: