محموله 366 کیلوگرمی تریاک کشف شد

جانشین فرماندهی انتظامی جیرفت از کشف 378 کیلوگرم تریاک و 1500 لیتر گازوئیل طی 24 ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۸۵۷۴۲

به گزارش ایسنا، سرهنگ کردستانی گفت: ‌ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان جیرفت، در پی اطلاع از انتقال یک محموله موادمخدر از استان سیستان و بلوچستان به شهرستان جیرفت و سپس به مرکز کشور، تلاش خود را برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان آغاز کردند.

وی با اشاره به شناسایی یک دستگاه سمند در این رابطه یادآور شد: ماموران خودروی مذکور را در محور جیرفت ـ دلفارد مشاهده و آن را توقیف کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان جیرفت افزود: پس از بررسی موضوع مشخص شد، خودروی توقیف شده به عنوان اسکورت، خودروی حامل مواد مخدر را همراهی می‌کند که در این راستا، یک دستگاه خودروی وانت حامل بار بادمجان متوقف و بازرسی شد.

وی اضافه کرد: در بازرسی از خودروی مذکور، تعداد 36 بسته تریاک به وزن 366 کیلو و 300 گرم در زیر بار بادمجان کشف و دو قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و دو دستگاه گوشی تلفن همراه نیر توقیف شد.

سرهنگ کردستانی با اشاره به کشف 12 کیلوگرم تریاک طی یک عملیات جداگانه در شهرستان جیرفت خاطرنشان کرد: 10 کیلوگرم از این مواد، پس از مدتی تعقیب و گریز از یک دستگاه موتورسیکلت و دو کیلوگرم تریاک در بازرسی از منزل یک عامل خرید و فروش مواد مخدر کشف شد.

وی کشف سوخت قاچاق را از دیگر اقدامات ماموران انتظامی شهرستان جیرفت عنوان کرد و با اشاره به کشف هزار و 500 لیتر گازوئیل قاچاق یادآور شد: این مقدار سوخت در بازرسی از یک دستگاه خودروی وانت ـ تویوتا کشف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها