در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، علی لاریجانی که ظهر جمعه در مراسم سالگرد شهدای هفتم تیر و گرامیداشت شهادت شهید عباسعلی ناطق نوری در روستای اوزکلا بخش بلده شهرستان نور سخن می گفت ، افزود : باید در نظام مدیریتی کشور با استفاده از سیستم یارگیری، همفکری و ثبات داشتن در سیاست ها، اتحاد ملی را تقویت نماییم.
وی خاطر نشان کرد: اخلاق سیاسی مسئولان کشورباید با سیر وسلوک، صبر و بردباری، استقامت و پایداری و پایمردی شهدای انقلاب و اسلام هم تراز شود.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه باید استعداد وجودی جوانان این مرز و بوم برای حضور در عرصه های مدیریتی کشور بروز و ظهور کند، تصریح کرد: اگر کسی بخواهد استقلال ملی و توسعه همه جانبه را در کشور به مقصود برساند باید از توان، استعداد و فکر جوان خلاق ایرانی استفاده کند.
لاریجانی با بیان اینکه با وجود چالشهای موجود منطقه ای و خارجی اتحاد ملی بین دولت، مردم ومسئولان باید تقویت شود، یادآور شد: باید سیاسیون افکار خود را درست نمایند و نباید سلایق و تفکرات سیاسی مانع از توسعه کشور شود.به گفته رئیس مجلس باید سازوکار مدیریت کشور به سمت توسعه همه جانبه در همه عرصه ها هدایت شود.
لاریجانی گفت: کشوری می تواند در جامعه کنونی عرض اندام کند که دارای فناوری نوین و انرژی صلح آمیز هسته ای باشد.
رئیس مجلس با بیان اینکه نظام یکجانبه گرایی برخی کشورهای غربی دوران پایانی خود را سپری می کند، اظهار داشت: ایران اسلامی با حضور درصحنه بین المللی جدید و توسعه فناوری های نوین می تواند زمینه سازتوسعه همه جانبه در منطقه نیز باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برخی خصوصیات بارز شهید بهشتی اظهار داشت : حادثه هفت تیر جزء تلخ ترین حوادث پس از انقلاب اسلامی بود که ملت بزرگ ایران با وقوع این حادثه شکوه و جلال بزرگی در سطح منطقه و جهان برای خود کسب کرد.
لاریجانی با بیان اینکه رهبری امام خمینی(ره) در دوران آغازین انقلاب اجازه رسوخ دشمنان را به داخل کشور نداده بود، تصریح کرد: دشمن قصد داشت با ازبین بردن بازوهای صدر انقلاب ازجمله شهید مطهری، آیت الله هاشمی رفسنجانی، شهید باهنر و رهبر فرزانه انقلاب در صدد نفی انقلاب باشد.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه جامعه ایران بواسطه حفظ روحیه شهادت زنده است، اظهار داشت: پایمردی، حفظ روحیه جهادی ، حفظ عنصر شهادت و قوام آن توسط ملت ایران توانست این کشور را از آغازین دوره انقلاب تا کنون در سطح جهان به عنوان کشور تاثیر گذار و مدافع حقوق ملت های مظلوم برساند .
لاریجانی افزود: ایران بازوانی دارد که نسل آن را امام خمینی تربیت کرده و انقلابی که در ذهن و تفکر مردم شهادت، پایمردی و رشادت باشد به هیچ عنوان رسوخ پذیر نیست. وی درپایان گفت: ملت ایران همواره پشت سر رهبری در همه عرصه های انقلاب پشتیبان انقلاب و ملت بوده و اجازه رسوخ و توطئه افکنی دشمن را به داخل کشور پاک و عزیز ایران نخواهد داد.
در این مراسم حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری رییس دفتر بازرسی ویژه مقام معظم رهبری ، تعدادی از معاونین وزارتخانه ها، جمعی از نمایندگان مجلس، تعدادی از اساتید دانشگاه های مازندران و گیلان، جمعی از نمایندگان مردم مازندران و گیلان در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در مازندران، استاندار مازندران و تعدادی از شخصیت های لشکری و کشوری حضور داشتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: