3260 آمریکایی در انتظار اعدام

مردی 49 ساله که در سال 1994 والدین دوست‌ سابق خود را کشته بود، روز جمعه گذشته روی صندلی الکتریکی اعدام شد. بیشتر ایالات آمریکا محکومان به مرگ را با تزریق ماده سمی اعدام می‌کنند و دادگاه عالی آمریکا در آوریل این روش را قانونی دانست و اعلام کرد که باعث رنج کمتر قربانیان می‌شود.
کد خبر: ۱۸۲۹۰۳

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، «جیمز ارل‌رید» در مقابل مرگ با تزریق ماده سمی ، صندلی الکتریکی را انتخاب کرد.

«رید» والدین دوستش را که با او قهر کرده بود به این دلیل کشت که حاضر نشدند به او بگویند وی کجا رفته است.
او در جریان محاکمه خود در 1996 وکلای مدافع خود را برکنار کرد و شخصا به دفاع از خود پرداخت زیرا مدعی بود مدرکی علیه او وجود ندارد.

3 شاهد گواهی دادند او را هنگام ترک خانه پس از شلیک تیر ، دیده‌‌اند.

«رید» هشتمین زندانی است که در سال‌ جاری در آمریکا اعدام شده‌اند. 3260 زندانی دیگر در زندا‌ن‌های آمریکا در انتظار مرگ به سر می‌برند.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها