سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
طرز تهیه: آبلیموی تازه و سرکه سیب و پونه یا سبزیجات معطر دیگر را با پیاز خرد شده مخلوط کنید و مرغ را در ظرف حاوی این مخلوط قرار دهید. تمامی سطح مرغ را با مخلوط فوق آغشته کنید و بگذارید چند ساعتی در یخچال بماند. پس از حدود 3 ساعت نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مخلوط فوق اضافه و همه سطوح مرغ را با آن آغشته کنید و سپس در یک ظرف مناسب نشکن و دردار در درجه 325 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
پس از آن در ظرف را بردارید و 30 دقیقه دیگر با همان حرارت بگذارید بپزد.
نکات تغذیهای: 1- این غذا 154 کیلوکالری انرژی و 63 میلیگرم کلسترول و 202 میلیگرم سدیم دارد.
2 - سرکه سیب یکی از مواد غذایی بسیار مفید است که بهتر است آن را در سفره غذایی خود بگنجانید. سرکه سیب باعث بالا رفتن سوختوساز بدن و دفع مواد سمی بخصوص چربی خون و اسید اوریک خون میشود. سرکه سیب برای تصلب شرائین، فشار خون بالا، تنگ شدن عروق قلب و دردهای مفاصل و ناراحتیهای گوارشی و سوءهاضمه بسیار مفید است.
3 - گوشت سینه مرغ به دلیل داشتن چربی و کلسترول کمتر نسبت به ران مرغ، منبع غذایی خوبی برای تکمیل پروتئین بیماران است. بیماران قلبی، به جای گوشت قرمز بهتر است در برنامه غذایی خود بیشتر گوشت مرغ و ماهی بگنجانند.
4 - پونه کوهی یک گیاه تقویتکننده دستگاه گوارش است و در درمان ناراحتیهای گوارشی، درد معده و ناراحتیهای کبدی بسیار موثر است.
لادن هومند
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم