اخراج 36 شرکت از بورس‌

گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت بورس گفت: براساس سه معیار و شرط از دیروز 36 شرکت از بورس اخراج شدند. علی رحمانی در گفتگو با فارس اظهار کرد: ‌در جلسه هیات پذیرش، وضعیت شرکت‌های تابلوی چهارم مورد بررسی قرار گرفت و براساس 3 شرط ارائه گزارش مشروط و یا مردود، تعداد سهامداران کمتر از 200 نفر و یا سرمایه کمتر از یک میلیارد تومان از دیروز 36 شرکت که هر کدام از این شرایط را داشتند، از بورس اخراج شدند.
کد خبر: ۱۸۱۱۰۸
وی ادامه داد: در دیگر بررسی‌های به عمل آمده 10 شرکت تابلوی چهارم نیز شرایط بازگشت به بازار دوم را به دست آوردند که با توجه به مکاتباتی که با این 10 شرکت انجام خواهد شد، باید مراحل مربوط را بگذرانند.رحمانی در مورد دیگر شرکت‌های تابلوی چهارم گفت: به بقیه شرکت‌های تابلوی چهارم نیز مهلت داده شد تا پایان شهریور نسبت به بازنگری، اصلاح ساختار و ارائه گزارش‌های جدید اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت بورس در برابر این پرسش که وضعیت شرکت‌هایی چون پیام،‌ آزمایش، ایرانیت، مهرام و... به کجا انجامید، اظهار کرد: برخی از این شرکت‌ها در گروه شرکت‌هایی هستند که به بازار دوم بازخواهند گشت.

رحمانی تعداد شرکت‌های کنونی تابلوی چهارم را 96 شرکت برشمرد و گفت: با خروج 36 شرکت از این تابلو، از زیاندهی دیگران جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی در برابر این نکته که با این اوصاف وضعیت سهامداران اندک این شرکت‌ها چه می‌شود، گفت: سهامداران این دسته از شرکت‌ها می‌توانند در خارج از بورس به مبادلات سهام اقدام کنند. رحمانی تصریح کرد: از سوی دیگر با راه‌اندازی بازار فرابورس (oTc) شرکت‌هایی غیر زیانده می‌توانند در این بازار حضور داشته باشند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها