در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، براساس نتایج این نظرسنجی ، اگرچه برتری سه درصدی اوباما از مک کین از لحاظ آماری از اهمیت برخوردار است ولی میزان برتری وی در مقایسه با برتری بین شش تا هفت درصدی در نظرسنجی روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته کاهش یافته است.
براساس این نتایح تازه که برمبنای مصاحبه های گالوپ از افراد واجد شرایط رای دادن در سراسر امریکا از نهم تا دوازدهم ماه ژوئن بوده است، چهار درصد افراد اعلام کرده اند که هنوز تصمیم خود را برای رای دادن به نامزد حزب دموکرات یا حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور نگرفته اند و شش درصد افراد نیز اعلام کرده اند که به هیچ یک از نامزدهای حزب دموکرات یا جمهوریخواه رای نخواهند داد.
این بالاترین تعداد افراد غیرمتعهد از زمان اغاز نظرسنجی های روزانه گالوپ در خصوص میزان محبوبیت اوباما و مک کین در اوایل ماه مارس تاکنون است.
براساس نتایج این نظرسنجی، یک درصد افراد واجد شرایط رای دادن نیز گفته اند که به کاندیدای دیگری ، لیدیا سعد، رای خواهند داد.
موسسه نظرسنجی گالوپ این نظرسنجی را از نهم تا دوازدهم ماه ژوئن سال دو هزار و هشت میلادی از طریق گفتگوهای تلفنی با دو هزار و هفتصد و چهارده فرد واجد شرایط رای دادن در سراسر امریکا انجام داده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: