گنیلسون لینو دا سیلوا در سلولش در زندان شهر سالوادور در شمال برزیل با داشتن یک تلویزیون پلاسما ، یک دستگاه دی وی دی ، دستگاه های ورزشی بدن سازی ، یک تخت سوپر دو نفره و چند قبضه سلاح گرم زندگی شاهانه ای را سپری می کرد!
کد خبر: ۱۷۹۶۸۵
به گزارش خبرگزاری رویترز ، اما زندگی شاهانه گنیلسون لینو دا سیلوا ناگهان در هفته گذشته پایان گرفت.
ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در جریان یک عملیات به زندان شهر سالوادور آمده و از زندگی شاهانه این زندانی شگفتزده شدند!
یک سخنگوی پلیس ایالت باهیا گفت : گنیلسون لینو دا سیلوا به تنهایی ازاین امکانات رفاهی در سلولش برخوردار بود، در حالی که در سلول های دیگر چندین زندانی محبوس بوده و حتی جای نفس کشیدن نداشتند!
پائولو گومز ، دادستان ایالت باهیا گفت : دا سیلوا ملقب به « لگ» مهمترین قاچاقچی مواد مخدر ایالت باهیا بوده است.
او افزود: ما در حال تحقیق هستیم که آیا این امکانات رفاهی دا سیلوا با اطلاع مقامات زندان بوده یا خیر!