علی شاکری *

استراتژی اشتباه

صحبت‌های رئیس فدراسیون والیبال در مجمع این فدراسیون در روز شنبه و حمله به خبرنگاران و به کارگیری جملاتی علیه آنها، نشانه وقت‌نشناسی او بود. او پیشتر نیز بلافاصله بعد از ناکامی‌ تیم ملی در بازی‌های آسیایی دوحه به جای پذیرش ضعف‌های مدیریتی، خود را رودرروی بازیکنانی قرار داد که سهمی هم‌اندازه با او در کسب نتایج ضعیف بر جا گذاشته، داشته‌اند. این‌بار نیز داورزنی به جای طرح اقدامات مثبتی که به‌زعم او از دید خبرنگاران رسانه‌ها پنهان مانده است، آنها را متهم به کم‌لطفی درباره ندیدن نقاط مثبتی خواند که در فدراسیون متبوعش در جریان است.
کد خبر: ۱۷۸۰۸۸

البته دلخوری او بیشتر از موضعگیری بحق رسانه‌ای است که در طول سال 86 متوجه دو شغله بودن او و کادر مربیان تیم ملی و بخصوص «زوران گائیچ» سرمربی صربستانی تیم ملی بزرگسالان بود. مربی پروازی که در قبال دریافت دستمزدی کلان برابر با 25000 یورو در ماه تنها 4 ماه از سال را تمام وقت در اختیار تیم ملی بوده و بقیه ماه‌های سال را با تیم باشگاهی ایسکرای روسیه در مسکو گذرانده است. برگزاری پر ایراد لیگ برتر در فصل گذشته و عدم اعلام آمادگی تیم‌ها حتی تیم منتسب به فدراسیون (پیکان)‌ که مدیرعاملی‌اش با داورزنی است، از جمله دیگر موارد اتهامی به منتقدان است که باعث رنجش خاطر رئیس فدراسیون شده تا او بدون توجه به موقعیت کنونی تیم ملی والیبال در آستانه رویداد مهمی چون بازی‌های انتخابی المپیک، روز برپایی مجمع را در یک استراتژی اشتباه برای حمله به خبرنگاران رسانه‌ها انتخاب کند که بدون شک و به اعتقاد همه آگاهان، بیشترین نقش را در موفقیت‌های به دست آمده والیبال در دو دهه اخیر و بخصوص دو سال گذشته داشته‌اند. به نظر می‌رسد بهتر بود رئیس محترم فدراسیون کمی صبوری و تحمل به خرج می‌داد و پس از بازگشت تیم ملی از سفر خاور دور و نتایج موفقیت‌آمیزش، برای زحمتکشان عرصه رسانه‌ای خط و نشان می‌کشید؛ همان کاری که پس از بازگشت از دوحه انجام داد و در تسویه حسابی طراحی شده زمینه حذف 10 تن از مطرح‌ترین بازیکنان سال‌های اخیر را از تیم ملی والیبال رقم زد!

به هر حال برای تیم ملی والیبال در مسابقه‌های گزینشی المپیک آرزوی موفقیت و بهروزی می‌کنیم و امیدواریم اظهارات امروز رئیس فدراسیون زمینه‌ای برای این نباشد که در صورت ناکامی احتمالی، توپ را از پیش به زمین رسانه‌ها انداخته باشند.

آخر کیست که نداند نظر سازمان، مخالفت با مربی پروازی است و به‌عینه نیز این مساله در رابطه با کلمنته مشخص شد، اما این که چرا «گائیچ» از این امر مستثنا شده، نکته‌ای است که باید کلید آن را در
کار بلدی این مربی و موفقیت تیم ملی در مسابقات ژاپن دید.

* نویسنده و کارشناس والیبال‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها