اتفاق نظر نشریات غربی:

پیروزی بزرگ ایران در لبنان‌

گروه سیاسی: نشریات غربی در گزارش‌های جداگانه، نتایج حاصل از نشست دوحه در خصوص بحران لبنان و تضمین تصاحب اکثریت کرسی‌های پارلمان این کشور توسط جنبش حزب‌الله را نشانه یک پیروزی بزرگ برای ایران قلمداد کردند. روزنامه آمریکایی نیویورک سان در گزارشی با عنوان «ایران به یک پیروزی بزرگ در لبنان دست پیدا می‌کند» نوشت: «براساس آنچه به عنوان یک پیروزی بزرگ برای ایران و سوریه خوانده می‌شود، حزب‌الله و هوادارانش تصاحب دوسوم کرسی‌های پارلمان لبنان را برای خود تضمین کردند.»
کد خبر: ۱۷۷۴۸۰
روزنامه دیلی تلگراف چاپ لندن نیز در گزارشی، تحولات اخیر لبنان را نشانه افزایش نفوذ ایران در این کشور دانست و افزود: نفوذ ایران در سراسر خاورمیانه امروز با افزایش قدرت سیاسی حزب‌الله در لبنان افزایش یافته است.

این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد: «حزب‌الله با وتو کردن همه تصمیمات دولتی، قدرت سیاسی خود در لبنان را به نحو قابل توجهی افزایش داد که این امر باعث تقویت نفوذ ایران در سراسر خاورمیانه شده است.»

یکی از توافقات مهم نشست دوحه به موضوع خلع سلاح حزب‌الله مربوط می‌شود که طبق توافق حاصله خلع سلاح این گروه به تعویق افتاده است. این توافق همچنین نشانه یک عقب‌نشینی بزرگ از جانب احزاب مخالف حزب‌الله است که پیش از این بزرگترین جناح در پارلمان لبنان را تشکیل می‌دادند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها