عذرخواهی چاوز از مرکل

چند روز پس از توهین هوگو چاوز ، رییس جمهور ونزوئلا به آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان که او را "فرزند هیتلر" خوانده بود، چاوز از مرکل عذرخواهی کرد.چاوز معمولا رهبران محافظه‌کار را مورد توهین و تحقیر قرار می‌دهد. وی جرج بوش، رییس جمهور آمریکا را "شیطان" می‌خواند.
کد خبر: ۱۷۵۴۵۱

به گزارش ایسنا ، هوگو چاوز، رییس جمهور ونزوئلا در نشست مشترک سران اتحادیه‌ اروپا و آمریکای لاتین که در لیما، پایتخت پرو برگزار شد، اظهار داشت: من برای جنگ این جا نیامده‌ام و از آشتی با صدراعظم آلمان بسیار خوشحالم.

به گزارش آندینا، خبرگزاری رسمی پرو، او افزود، از مرکل به خاطر سخنان تندش عذرخواهی کرده است.

مرکل پیش از ورود به پایتخت پرو اظهار کرده بود، با نمایندگان همه کشورها در این نشست با رعایت ادب و نزاکت روبرو خواهد شد.

او سعی داشت با بیان این سخنان اختلاف‌ها را تخفیف دهد. اوایل این هفته‌ چاوز در حالی اظهار نظرش را درباره‌ مرکل بیان کرده بود که صدراعظم آلمان به طور ضمنی به "تاثیر مخربی که رهبران چپ گرا به روابط میان آمریکای لاتین و اروپا داشته‌اند" اشاره کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها