شمار قربانیان نارگیس بیشتر می‌شود

22 هزار کشته در برمه

شمار قربانیان گردباد "نارگیس" در میانمار(برمه سابق) از مرز 22 هزار و 500 کشته و 41 هزار نفر ناپدیدشده گذشت. کارکنان سازمانهای امدادی برآورد کرده اند این توفان حدود 50 هزار کشته و سه میلیون نفر بی خانمان بر جای گذاشته باشد.
کد خبر: ۱۷۲۹۹۹

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، گفته می شود فقط در یک محله به نام "بوگالای" در یکصدکیلومتری رانگون – پایتخت-  حدود ده هزار نفر جان خود را از دست داده اند و 95 درصد ساختمانهای شهر ویران شده است. بازماندگان این حادثه نیز اکنون در تلاش برای یافتن آب و غذا و سرپناهی برای خویش هستند.

منابع خبری عصر امروز سه شنبه گزارش دادند: در حالی که هر لحظه بر شمار قربانیان این توفان افزوده می شود، گروههای امداد و نجات که فاقد وسایل و تجهیزات فنی یا انسانی لازم هستند، تلاش می کنند خود را به مناطق آسیب دیده تر برسانند.

رادیو دولتی برمه  در تازه ترین گزارش خود، شمار قربانیان گردباد استوایی نارگیس را 22 هزار و 464 نفر اعلام کرد و گفت که از سرنوشت 41 هزار نفر دیگر خبری در دست نیست. این توفان شنبه گذشته دلتای "ایراوادی" را با سرعت 240 کیلومتر در ساعت در برمه در نوردید.

مناطق بیشتر آسیب دیده شامل ایراوادی، پگو و رانگون و نیز، ایالتهای کارن و مون اعلام شده اند که از چهار روز پیش در حالت اضطراری قرار دارند.

بی بی سی در این زمینه گزارش داد: خبر افزایش تلفات این حادثه درحالی اعلام می شود که سازمان های امدادرسان وابسته به سازمان ملل متحد، همچنان در انتظار گرفتن ویزای ورود به برمه از سوی دولت نظامی این کشور، به منظور کمک به آسیب دیدگان گردباد شدید یکشنبه گذشته در این کشور هستند.

دولت برمه گفته است فقط آماده پذیرش کمک جنسی به مناطق آسیب دیده است زیرا 400 هزار سرباز کشور می توانند در عملیات امداد و نجات شرکت کنند. به همین دلیل، تاکنون ویزای ورود برای کارکنان امدادرسان خارجی را صادر نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها