آبگیری سد خداآفرین؛ امسال‌

اردبیل - خبرنگار جام‌جم: فرمانداری پارس‌آباد از آبگیری سد در دست احداث خداآفرین روی رودخانه مرزی ارس تا پایان امسال خبر داد. فخرالدین زاهد در بازدید از این پروژه به خبرنگار ما گفت: اجرای این سد بویژه طرح پایاب آن در رشد و شکوفایی بخش کشاورزی و اقتصاد منطقه موثر خواهد بود.
کد خبر: ۱۷۱۷۴۱

  وی افزود: دولت مصمم است این طرح را با سرعت و دقت بیشتری به مرحله بهره‌برداری برساند. وی نقش عشایر ساکن محدوده این طرح مهم را در اجرای تسریع و موفق آن بسیار موثر دانست و گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه پایاب سد خداآفرین نرخ بیکاری به صورت چشمگیر کاهش یافته و شاهد بالندگی منطقه خواهیم بود.

وی اضافه کرد: با بهره‌برداری از طرح ملی پایاب سد خداآفرین بیش از 62 هزار هکتار از اراضی دیم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار و 12 هزار هکتار از اراضی دیم استان آذربایجان شرقی به آبی تبدیل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها