به گزارش فارس، مأموران موفق شدند 7 نفر از اعضای این باند از جمله خود لالو قیاسی را در اواخر مرداد ماه سال 86 دستگیر کنند و آنها را مورد بازجویی قرار دهند.
بررسی از این افراد نشان داد فردی به نام جمشید با همدستی همسرش اقدام به نقد کردن تراول چکهای مسروقه توسط این باند کرده که پس از دستگیری اعضای اصلی باند متواری شده است.
بررسی از جمشید و همسرش نشان داد وی صاحب دو خودروی تویوتا کمری و پژو 206 نقرهای رنگ است که هر دوی این خودرو ها به نام همسرش بوده و با پول نقد شده تراول چکهای مسروقه خریداری شده است.
خودروها تحت تعقیب قرار گرفتند تا اینکه در اواخر سال گذشته ماموران آگاهی تهران موفق شدند این فرد را زمانی که قصد تردد در بین تهران و قم را داشت دستگیر کنند.
تاکنون 10 نفر از شاکیان پرونده جمشید را شناسایی کرده و مدعی شدهاند در زمان سرقت از آنها این فرد نیز در خودروی سارقان حضور داشته است.
تحقیقات در خصوص زوایای پنهان این پرونده ادامه دارد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد