وداع با مستطیل سبز

روماریو مهاجم سابق تیم ملی برزیل، سرانجام در سن 42 سالگی با چشمانی گریان از فوتبال خداحافظی کرد. این بازیکن در سال‌های 1990 و 1994 به همراه برزیل در جام جهانی بازی کرد و با به ثمر رساندن 5 گل به قهرمانی تیمش در سال 1994 کمک کرد. وی در 73 بازی خود برای برزیل بین سال‌های 1987 تا 2005، 56 گل به ثمر رساند و در سطح باشگاهی هم برای تیم‌هایی چون واسکودوگاما (4 دوره)، فلامنگو و فلومیننسه در برزیل و نیز بارسلونا، آیندهوون و والنسیا بازی کرد. روماریو سابقه حضور در لیگ باشگاههای قطر و همچنین استرالیا را نیز داشته است.
کد خبر: ۱۷۰۴۷۹

 این بازیکن در استانه ثبت رکورد 1000 گل رسمی در باشگاههای ملی و باشگاهی قرار داشت اما فیفا برخی از گل‌های وی را غیر رسمی دانسته و ستاره برزیلی بالاخره به این رکورد دست نیافت.

 روماریو با چشمانی گریان در خصوص خداحافظی از فوتبال گفت: «من به طور رسمی از فوتبال کناره‌گیری کردم و  دیگر در هیچ دیدار رسمی بازی نخواهم  کرد. دوران من به سر رسیده. 20 سال گذشته برای من خیلی خوش آیند بود و صادقانه بگویم که کناره‌گیری می‌کنم چون دیگر خودم را قادر به ادامه بازی نمی‌بینم.»

بازگشت به جزیره‌

رسانه‌های انگلیسی از مذاکره مسوولان باشگاه لیورپول با یورگن کلینزمن در ماه نوامبر خبر داده اند که انتشار این خبر واکنش تند سرمربی فعلی سرخ‌های آنفیلد را در پی داشته است.

خبر مذاکرات مخفیانه کلینزمن و باشگاه لیورپول از طریق یک واسطه در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته و واکنش بنیتس را در پی داشته است. گفته می‌شود باشگاه همچنان با جذب این مربی آلمانی تمایل دارد در حالی که بنیتس هم مدعی است پیشنهادات خوبی دریافت کرده و البته همچنان در انتظار پیشنهاد باشگاه لیورپول برای تمدید قرارداد است. سرنوشت لیورپول در رقابت‌های اروپایی تاثیر زیادی در انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم خواهد داشت. البته خود بنیتز هم در حال پیوست به تیم ملی اسپانیاست تا بعد از رقابت‌های یورو 2008 سکان هدایت این تیم را به دست بگیرد.

گاتزو کهکشانی می‌شود

پایگاه اینترنتی «توتو اسپورت» از علاقمندی رئال مادرید برای به خدمت گرفتن «گنارو گاتوزو» خبر داد.

اگر چه بازیکن جنگنده خط میانی میلان در فصل جاری ناامید کننده ظاهر شده و نتوانسته است عملکرد سالهای گذشته‌اش را بروز دهد، اما رئال حاضر است برای این بازیکن 30 ساله 20 میلیون یورو هزینه و پیشنهاد کند.

کهکشانی‌ها در پی یافتن هافبکی برای جایگزینی «محمد دیارا» است که تابستان آینده به احتمال زیاد راهی اینتر خواهد شد.

در صورت جدایی گاتوزو از «روسونری» ماسیمو دوناتی می‌تواند بار دیگر به قرمز و مشکی‌پوشان باز گردد. این بازیکن که تابستان گذشته در ازای 5/4 میلیون یورو راهی سلتیک گلاسکو در اسکاتلند شد، دوست دارد به میلان برگردد.

دوناتی اعلام کرده است دلتنگ ایتالیاست و می‌خواهد درزادگاهش زندگی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها