شوت - گل

نیکبخت؛ موثرترین بازیکن لیگ‌

جام‌جم: اگرچه هادی اصغری از راه‌آهن با 13 گل زده و داوود حقی از استقلال اهواز با 10 پاس گل از بازیکنان موثر لیگ‌برتر هستند، اما موثرترین بازیکن این فصل کسی نیست جز علیرضا نیکبخت واحدی! به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، نیکبخت با 9 گل زده و 9 پاس گل، 18 امتیازی است و بهترین عملکرد را از این حیث بین لیگ برتری‌ها دارد. پس از او هم اصغری، حقی و میداوودی 16 امتیازی هستند که البته سومی الان چند ماهی است راهی امارات شده است.
کد خبر: ۱۷۰۳۹۸

60 میلیارد‌ ریال برای استقلال و پرسپولیس‌

جام‌جم: رئیس سازمان تربیت بدنی طی نامه‌ای از رئیس‌جمهور درخواست کرده از محل اعتبارات نهاد ریاست جمهوری به هر یک از 2 تیم پرطرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال مبلغ 30 میلیارد ریال پرداخت شود. به گفته معاون توسعه‌ مدیریت و منابع سازمان تربیت بدنی، در سال‌های 85 و 86 نیز چیزی حدود همین مبلغ به این دو  باشگاه پرداخت شده است.

ایران-کنگو  به جای ایران- مالی‌

جام‌جم: پس از لغو دیدار دوستانه تیم ملی ایران برابر مالی، کنگو جایگزین این تیم شد. مسوولان فدراسیون فوتبال کشورمان درحالی به جای مالی، کنگو را انتخاب کردند که این تیم در رنکینگ فیفا 30 پله پایین‌تر از مالی قرار دارد. بازی ایران  -کنگو، 4 یا 5 خرداد برگزار می‌شود.

بازگشت هاشمیان به بوخوم‌

جام‌جم: روزنامه اکسپرس از گفتگوی مارسل کولر، سرمربی سوئیسی بوخوم با وحید هاشمیان 33 ساله خبر داده است. هاشمیان قبلا سال 2001 نیز به بوخوم پیوسته بود و پس از زدن 26 گل در 78 بازی بوندس‌لیگا، عازم بایرن‌مونیخ و سپس هانوفر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها