در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر منابع طبیعی استرالیا اعلام کرد، تصمیم سازمان ملل متحد در گسترش مرزهای استرالیا از سمت جنوب ،غرب و شرق احتمالا فرصتی در زمینه منابع نفتی و گازی زیردریایی به شمار می رود.
فرگوسن اعلام کرد، من خرسندم که اعلام کنم اندازه استرالیا ،بزرگترین جزیره جهان ، به طور چشمگیری بزرگ تر شده است!
او گفت ، ما به صورت مفصل با سازمان ملل متحد حقوق خود را برای گسترش فلات قاره خود بررسی کردیم .
او تصریح کرد، کمیسیون محدودهای فلات قاره ای سازمان ملل در نیویورک به استرالیا کنترل مناطق گسترده ای از بستر دریاها را فراتر از دویست مایل دریایی معمول از جمله در منطقه نزدیک به قطب جنوب واگذار می کند.
این تصمیم به استرالیا امکان می دهد از بستر دریاها و زیر بستر که ذخایر بالقوه نفت و گاز در آن وجود دارد بهره برداری کند .
فرگوسن گفت ، واقعیت آن است که این مناطق عملا مورد بهره برداری قرار نگرفته است و این فرصتی برای ما به شمار می رود.
به گفته او این خبر برای ملت هایی که در جستجوی تامین امنیت عرضه انرژی هستند بسیار اهمیت دارد.
وزیر منابع استرالیا خاطر نشان کرد، هنگامی که شما با کشورهایی مانند ژاپن ،هند ،کره و چین سخن می گوئید بزرگترین مشکلی که آنها می خواهند حل کنند مسئله امنیت تامین انرژی است . به گفته او این تصمیم به استرالیا که هم اکنون دارای ذخایر مهمی از ذغال سنگ ،اورانیوم و سایر منابع انرژی است اما در عین حال ذخایر ناچیزی از نفت را در اختیار دارد امکان خواهد داد تا به اکتشافات جدیدی دست بزند.
فرگوسن تصریح کرد، هیچ اکتشافی در مناطق بسیار نزدیک به قطب جنوب انجام نخواهد شد و تاکید کرد ما همواره پیمان مربوط به قطب جنوب را به رسمیت شناخته ایم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: