در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس ، عصر روز گذشته مأموران گشت انتظامی تهران بزرگ در حین گشت زنی به یک خودرو سمند نقرهای رنگ مشکوک شدند.
مأموران با صدور فرمان ایست این خودرو را متوقف کردند و در بازرسی دریافتند یک زن و مرد با یک فرزند دختر 3 ساله درون خودرو نشسته و مدعیاند با یکدیگر زن و شوهر هستند.
مأموران به این ادعا توجهی نکرده و از این افراد مدارک خواستند که مشخص شد این زن و مرد هیچگونه نسبتی با یکدیگر نداشته و تنها قرار است پس از طلاق گرفتن از همسر و شوهرشان با یکدیگر ازدواج کنند.
جعفری معاون دادسرای امور جنایی تهران در خصوص این پرونده گفت: مأموران شروع به بازرسی از این خودرو کردند که در این حین موفق به کشف دو قبضه اسلحه کلت کمری شدند.
وی ادامه داد: بررسی از خودرو و پلاک آن نیز نشان داد خودرو روز گذشته از حوالی ورامین به سرقت رفته که در این لحظه مرد متهم لب به اعتراف گشوده و مدعی شد خودرو را فروخته تا با این زن ازدواج کند.
معاون دادسرای امور جنایی تهران گفت: تحقیقات جهت مشخص شدن صحت ادعای این افراد و همچنین مشخص شدن دلیل همراه داشتن دو قبضه سلاح آغاز شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: