عباس کاتوزیان نقش مرگ را کشید

گروه فرهنگ و هنر: عباس کاتوزیان، هنرمند پیشکسوت نقاشی معاصر ایران روز گذشته در سن 85 سالگی درگذشت. به گزارش خبرنگار ما، هفته پیش، پس از حدود یک دهه گوشه‌گیری از مجامع هنری، نمایشگاهی از نقاشی‌های وی با عنوان «مروری بر 50 سال آثار کاتوزیان» در فرهنگسرای نیاوران برپا شد. در این نمایشگاه، یکصد اثر از این هنرمند که برخی از آنها تاکنون به نمایش درنیامده بود، به معرض دید عموم گذاشته شد؛ اما کاتوزیان خود نتوانست شاهد استقبال نسل‌های مختلف هنری از آثارش باشد.
کد خبر: ۱۶۸۴۵۲

کاتوزیان خود را هنرمندی مستقل از جریان‌ها و سبک‌های هنری روز می‌دانست و در آثارش بیشتر به تصویرگری چهره (پرتره)‌ می‌پرداخت.

خودنگاره‌ها و پرتره بهلول از مشهورترین آثار استاد عباس کاتوزیان بود.

پیکر این هنرمند به احتمال زیاد در قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا(س)‌ به خاک سپرده خواهد شد؛ اما زمان و مکان تشییع وی هنوز قطعی نشده است.

گروه فرهنگ و هنر روزنامه جام‌جم، درگذشت این هنرمند پیشکسوت را به جامعه فرهنگ و هنر ایران تسلیت می‌گوید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها