با پخش یک تله‌فیلم در عصر جمعه شبکه یک صورت می‌گیرد

«کابوس» یک دختر جوان روانی

گروه رسانه: فیلم تلویزیونی «کابوس» ساخته سیروس مقدم برای پخش در ساعت 50/15 روز جمعه شبکه یک سیما در نظر گرفته شده است. فیلمنامه «کابوس» که تهیه‌کنندگی‌اش را بهادر اسدی به عهده دارد، معصومه عشیری نوشته و بازیگرانی مثل امین زندگانی، مهراوه شریفی‌نیا، نفیسه روشن، فرشید زارعی‌فرد، کوروش سلیمانی، شهرزاد کمال‌زاده، بهنام قربانی و محمدرضا نصیری در نقش‌های مختلفش حاضر شده‌اند.
کد خبر: ۱۶۷۱۶۱

«کابوس» داستان دختری جوان به اسم شکوفه را روایت می‌کند که 4 سال پس از ازدواجش با جوانی به نام منصور، درگیر یک بیماری روحی و روانی می‌شود. این بیماری هم تعادل روحی و جسمی او را به هم می‌ریزد و از او چهره ناسازگاری می‌سازد،  طوری که حتی تلاش‌های همسر و خانواده‌اش هم در این مورد به نتیجه‌ای نمی‌رسد و حالش روز به روز بدتر می‌شود؛ اما در ادامه داستان، شکوفه در یک موقعیت بحرانی با زنی روبه‌رو می‌شود که شرایط را برایش تغییر می‌دهد و باعث می‌شود ماجرا طور دیگری ادامه پیدا کند.

نقش اصلی این تله‌فیلم یعنی شکوفه را مهراوه شریفی‌نیا بازی کرده که سال پیش با بازی در سریال پرحاشیه «ساعت شنی» نگاه‌ها را به خود معطوف کرد و از قرار معلوم باید از این به بعد منتظر بازی‌های متفاوت و حضور پررنگ‌تری از او باشیم.

نقش منصور، همسر شکوفه را هم امین زندگانی به عهده دارد. نفیسه روشن در نقش سمیه، فرشید زارعی‌فرد در نقش پدر شکوفه، کوروش سلیمانی در نقش رضا، شهرزاد کمال‌زاده در نقش الناز و بهنام قربانی در نقش افشین به شخصیت‌های دیگر قصه جان داده‌اند.

حدود 85 درصد صحنه‌های فیلم در لوکیشن‌های داخلی می‌گذرد و مقدم که در دی ماه کار ساخت این فیلم را انجام می‌داد، از بارش برف سنگین آن موقع هم برای پیشبرد داستان «کابوس» سود برده است.

او این کار را از 8 دی و همزمان با عید غدیر کلید زده و حدودا در 27جلسه تصویربرداری کار را به پایان رساند، ضمن این که برای بعضی پلان‌ها نیز گروه تولید عازم شمال شدند. خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا، تدوین همزمان «کابوس» را انجام داده‌اند.

برخی عوامل و دست‌اندرکاران دیگر «کابوس» عبارتند از: مشاور تولید: علی اصغر صدیقی، مدیر تولید: پیمان حمیدی، مدیر تصویربرداری: امیر معقولی، صدابردار: فرشید احمدی، طراح گریم: مریم دوستی و طراح صحنه و لباس: علی شیرمحمدی.

آخرین کار پخش شده مقدم، سریال «پیامک از دیار باقی» بود که به عنوان سریال نوروزی از شبکه یک سیما پخش شد.«کابوس» نیز در گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما و البته قبل از این سریال جلوی دوربین رفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها