اینتر - لیورپول در آخرین بازی مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان‌

هرگز تنها نخواهی ماند

امشب در ورزشگاه «سن‌سیرو»ی شهر میلان غوغایی خواهد بود. امشب آخرین مسافر مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا سوار قطاری خواهد شد که مقصد نهایی‌اش شهر مسکو خواهد بود. باید تا اوایل خرداد 87 صبر کرد و دید کدام دو تیم مسافران نهایی قطار خواهند بود و دیدار فینال لیگ قهرمانان را در مسکو برگزار می‌کنند.
کد خبر: ۱۶۴۲۳۰

تیم اینترمیلان امشب در حالی میزبان تیم لیورپول است که بازی رفت را با حساب دو بر صفر باخت و حالا در خانه خود سراپا حمله خواهد بود تا شاید بتواند قهرمان 5 دوره جام باشگاه‌های اروپا را حذف کند. آیا می‌تواند؟ لیورپول حواسش کاملا جمع خواهد بود.

لیورپول در حالی قدم به ورزشگاه سن‌سیرو می‌گذارد که بازیکنان آن روحیه و آمادگی خوبی دارند. بنیتز، سرمربی لیورپول می‌گوید: در مقابل اینتر خوب دفاع خواهیم کرد. هدف ما کسب نتیجه مساوی بدون گل است. البته وقتی چنین هدفی داشته باشیم، می‌توانیم به ضد حمله‌ها هم امید ببندیم. اگر بتوانیم یک گل بزنیم، آن وقت شرایط ما ایده‌آل خواهد بود.

در همین حال، کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس به مسوولان اینترمیلان توصیه کرده که تیم لیورپول را دست‌کم نگیرند. کاپلو می‌گوید: وقتی لیورپول در لیگ قهرمانان بازی می‌کند، چهره واقعی خود را نشان می‌دهد. این تیم در رقابت‌های اروپایی متفاوت است.

استیون جرارد، کاپیتان تیم لیورپول می‌گوید: ما بازیکنان آماده و باکیفیتی داریم. بازی رفت را با نتیجه خوبی بردیم و حالا برای صعود خیلی امیدواریم.

زلاتان ابراهیموویچ، بازیکن نامدار اینترمیلان، تیم خود را قوی‌تر از لیورپول می‌داند و اعتقاد دارد تیمش علی‌رغم قبول شکست در بازی رفت، امشب به نتیجه دلخواه خواهد رسید و به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود خواهد کرد.

ابراهیموویچ به روزنامه گازتا دلواسپورت گفت: در بازی رفت در ورزشگاه آنفیلد تا دقیقه 85 خوب مقاومت کردیم. سپس در 5 دقیقه پایانی دو گل خوردیم و مثل این بود که چاقویی رابه قلب ما فرو کرده باشند. اما امشب وضع کاملا فرق می‌کند. ما باید با 3 مهاجم حمله کنیم. البته تصمیم مناسب را مانچینی مربی‌ ما خواهد گرفت. ما باید دست‌کم 2 گل بزنیم و مراقب باشیم که گل نخوریم. من تاکید می‌کنم که از لیورپول قوی‌تریم. نباید فرصت‌های گلزنی را هدر دهیم.

کامبیاسو، دیگر بازیکن اینتر هم‌ تیمش را قوی و یکدست دانست و به روزنامه اسپانیایی آس گفت: جبران کردن شکست 2 بر صفر دشوار است، اما ما از عهده آن برمی‌آییم. مطمئن هستم. اینتر پیش از این 2 بار فاتح جام باشگاه‌های اروپا شده و حالا در راه کسب سومین جام است. کامبیاسو در پایان گفت: فشار روحی بر تیم اینتر نیست. ما خیلی راحت و البته تهاجمی بازی خواهیم کرد. لیگ قهرمانان پس از جام جهانی، معتبرترین رویداد فوتبال در جهان است.

کوله‌باری از افتخارات‌

تیم لیورپول سابقه‌ای درخشان در جام باشگاه‌های اروپا دارد. این تیم در سال‌های 1977، 1978، 1981، 1984 و 2005 قهرمان شد و در سال‌های 1985 و 2007 عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.

بنابراین امشب اینترمیلان به مصاف نایب قهرمان اروپا می‌رود. لیورپولی‌ها رموز بازی کردن در لیگ قهرمانان را خوب می‌دانند و از اینترمیلان در سطح اروپا حرفه‌ای‌ترند.

همین ویژگی نقطه قوت آنها در بازی امشب است. لیورپول 18 بار قهرمان باشگاه‌های انگلیس شد که آخرین بار آن در سال 1990 پیش از تولد لیگ برتر بود. بنابراین این تیم تا به حال در لیگ برتر انگلیس قهرمان نشده است.

باشگاه لیورپول در سال 1892  تاسیس شد. اما اینترمیلان با داشتن 15 عنوان قهرمانی در سریA  ایتالیا، 2 بار قهرمان اروپا شد.
این تیم در سال‌های 1964 و 1965 به این افتخار رسید. در آن سال‌ها به اینتر لقب اینتربزرگ داده بودند. باشگاه اینترمیلان در سال‌ 1908 تاسیس شد.

دو تیم با هواداران دوآتشه‌

تیم‌های لیورپول و اینترمیلان در شمار پرطرفدارترین تیم‌ها در انگلیس و ایتالیا هستند. شعار هواداران لیورپول این است: «هرگز تنها نخواهی ماند.» این شعار روی سر در ورودی ورزشگاه آنفیلد به چشم می‌خورد. در فصل 2007  2006 هر بازی خانگی لیورپول به طور متوسط 43561 تماشاگر داشت و تمام صندلی‌ها پر بود.

از آنجا که لیورپول هواداران زیادی دارد و خیلی از آنها بلیت تماشای مسابقات تیم خود را به دست نمی‌آورند، باشگاه از مدتی پیش در فکر احداث ورزشگاهی بزرگ افتاده است.

تیم اینتر هم خیلی پرطرفدار است. این تیم پس از یوونتوس محبوب‌ترین تیم ایتالیایی است. بیش از 25 درصد از فوتبال‌دوستان ایتالیایی، طرفدار اینترمیلان هستند. یوونتوس 28 درصد طرفدار دارد و شمار آنها در ایتالیا به 11 میلیون نفر می‌رسد.

یک ورزشگاه با دنیایی خاطره‌

ورزشگاه زیبای «سن‌سیرو» که حالا نام رسمی آن جوزپه ماتزا است، امشب یکی دیگر از شب‌های به یادماندنی خود را خواهد دید.
اگر اینتر آرسنال را حذف کند، یک شب زیبا برای اینتری‌ها ثبت می‌شود و اگر آرسنال اینتر را حذف کند، هواداران اینتر شبی تلخ را در ورزشگاه دوست‌داشتنی خود خواهند گذراند.

ورزشگاه سن سیرو در 19 سپتامبر 1926 گشایش یافت. در سال 1989 بازسازی شد و به شکل کنونی خود درآمد. سن‌سیرو 82955 نفر گنجایش دارد. البته این ورزشگاه در حیات طولانی خود چند بار نوسازی شده است.

ارتفاع بلندترین نقطه ورزشگاه 105 متر است. در سال 1926 یعنی سال گشایش، سن‌سیرو فقط گنجایش 26 هزار تماشاگر را داشت. در سال 1939 گنجایش آن به 55 هزار تماشاگر افزایش یافت و در سال 1940 تا 150 هزار نفر می‌توانستند در سکوهای ورزشگاه جا بگیرند. پس از آن برای مدرن کردن جایگاه‌های تماشاگران و گذاشتن صندلی وسقف، گنجایش سن‌سیرو کاهش یافت. در سال 1988 فقط گنجایش 72 هزار تماشاگر را داشت.

در سال 1990 گنجایش سن‌سیرو به 88500 نفر رسید و پس از آن با تغییراتی که در جایگاه‌های تماشاگران داده شد، گنجایش آن به 82955 نفر کاهش یافت.

سن‌سیرو یادآور مسابقات بزرگی است و بویژه اینتر از آن خاطرات خوشی دارد. این تیم در سال 1965 در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه‌های اروپا تیم لیورپول را در سن‌سیرو با حساب 3 بر صفر مغلوب کرد و به بازی نهایی رسید. اینتری‌ها خیلی امیدوارند که امشب نتیجه 43 سال پیش را تکرار کنند. اینتر در همان سال در بازی نهایی جام باشگاه‌های اروپا در همین ورزشگاه بنفیکا را با حساب یک بر صفر برد و برای دومین سال متوالی قهرمان اروپا شد. اینتر در سال 1991 نیز شبی زیبا را در سن‌سیرو گذراند. این تیم در بازی نهایی جام یوفا تیم آ.اس.رم را با 2 گل مغلوب کرد. اینتر در سال 1994 مقابل سالزبورگ و سال 1997 مقابل شالکه هم در بازی نهایی جام یوفا پیروز شد.

اما یکی دیگر از شب‌های تاریخی سن‌سیرو در سال 2001 شکل گرفت که البته برای آ.ث.میلان شیرین و رویایی بود و برای اینتر تلخ و کشنده. در چارچوب رقابت‌های سریA  تیم آ.ث.میلان همشهری خود را با حساب 6 بر صفر درهم کوبید.

جهانگیر چراتی‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها