محمدرضا اصلانی، کارگردان فیلم آتش سبز:

کوشیدم روایتی خاص را احیا کنم

گروه رسانه: آتش سبز، یکی از فیلم‌های ایرانی به نمایش درآمده در بخش بین‌الملل بود که روز اول جشنواره روی پرده رفت.
کد خبر: ۱۵۸۲۷۴

این فیلم را محمدرضا اصلانی، کارگردان نام‌آشنای حوزه فیلم‌های مستند جلوی دوربین برده است. فیلم داستان غریبی را روایت می‌کند: «داستان ازدواج دختری با یک مرده». استفاده از نمادهای مختلف، لوکیشن‌ها و نیز نوع روایت اصلانی از ویژگی‌های آتش سبز است. با وجود این، قصه چنان دچار تشتت است که مخاطب رغبتی برای پیگیری ماجراها پیدا نمی‌کند؛ نکته‌ای که البته خود محمدرضا اصلانی آن را قبول ندارد. او در نشست مطبوعاتی فیلم و در دفاع از سبک روایت فیلمش گفت: مساله سینمای ملی تنها به داستان ملی محدود نمی‌شود. ما باید دنبال رسیدن به سبک در روایت باشیم. معتقدم در روایت، ملت ایران بسیار ویژه و متفاوتند. همان‌گونه که در شعر و زبان دارای سبک هستیم، باید در سینما نیز به سبک و روایت خاصی برسیم.برای من نوع روایت بسیار مهم است و سعی کرده‌ام در این فیلم روایتی خاص را احیا کنم.معلوم است که برای ساخت چنین فیلمی انرژی بسیاری صرف شده؛ اما نتیجه یک فیلم بشدت تجریدی است که امکان ارتباط ساده با آن میسر نیست. اگرچه با دقیق شدن به فیلم نگاه یک مستندساز و پژوهشگر قابل را در آن می‌شود، دید.

اصلانی در این نشست درباره جایگاه سینمای مستند کشور گفت: اگر درهای سینمای ما روی جهان باز شود و فیلم‌های خارجی به ایران بیایند، سینمای داستانی نمی‌تواند در برابر این موج مقاومت کند و آن زمان تنها سینمای مستند می‌تواند در برابر این موج مقاومت کند.مهتاب کرامتی، پگاه آهنگرانی و مهدی احمدی از بازیگران فیلم نیز در ادامه از حضورشان در آتش سبز گفتند.

کرامتی با اشاره به این نکته که ایفای نقش در کاری به کارگردانی محمدرضا اصلانی برایش افتخار بوده، گفت: این کار سنگین، سخت، متفاوت و دلهره‌آور بود، اما اصلانی به من دلگرمی داد و گفت نترس، این کار جمعی است و همه با هم کار را جلو می‌بریم.

آهنگرانی هم گفت: چیزی که برای اصلانی خیلی مهم بود، تفاوت بازی بازیگران نسبت به آثار قبلی بود.

احمدی نیز یادآور شد: در این فیلم، شاهد هفت شخصیت مختلف هستیم که به نوعی نماد دوره‌های مختلف تاریخ ایران هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها