همیاران انرژی؛

 حلقه اتصال مردم و مدیریت مصرف انرژی

گاز اصفهان
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با تأکید بر اینکه مدیریت مصرف انرژی بدون مشارکت مردم محقق نمی‌شود، گفت: طرح «همیاران انرژی» با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی در محلات، گامی مؤثر برای نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف بهینه، کاهش ناترازی انرژی و حفظ پایداری شبکه گاز کشور است.
کد خبر: ۱۵۵۸۷۵۰

جام جم آنلاین اصفهان؛ابراهیم محسنی هماگرانی در سمینار آموزشی طرح «همیاران انرژی محلات» شهرستان اصفهان، مشارکت مردمی را مهم‌ترین پشتوانه مدیریت مصرف انرژی دانست و اظهار کرد: امروز بهینه‌سازی مصرف، صرفاً یک توصیه اقتصادی نیست، بلکه ضرورتی ملی برای حفظ پایداری شبکه انرژی، صیانت از منابع کشور و تأمین پایدار انرژی برای نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه تحقق این هدف نیازمند همراهی مردم در کنار اقدامات فنی و توسعه زیرساخت‌هاست، افزود: فرهنگ‌سازی مستمر و اصلاح الگوی مصرف، زمانی اثربخش خواهد بود که مردم به‌عنوان بازیگران اصلی این حوزه، در فرآیند مدیریت مصرف نقش‌آفرینی کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، طرح «همیاران انرژی» را یکی از برنامه‌های مؤثر در این مسیر عنوان کرد و گفت: این طرح با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در محلات، زمینه ارتقای آگاهی عمومی، ترویج الگوهای صحیح مصرف و افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی را فراهم کرده و می‌تواند به شکل‌گیری یک فرهنگ پایدار در حوزه مصرف انرژی کمک کند.

محسنی هماگرانی با اشاره به نقش همیاران انرژی در سطح محلات تصریح کرد: آموزش چهره‌به‌چهره، انتقال نکات ایمنی و مصرف بهینه، تبیین اهمیت حفظ سرمایه‌های ملی و تشویق شهروندان به رعایت الگوی صحیح مصرف، از مهم‌ترین مأموریت‌های این شبکه مردمی است که می‌تواند نقش مؤثری در کاهش مصرف و مدیریت ناترازی انرژی ایفا کند.

وی همچنین بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و مجموعه‌های خدمات‌رسان تأکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت بسیج، مساجد، تشکل‌های مردمی و سایر نهادهای اجتماعی، زمینه‌ساز گسترش فرهنگ مصرف بهینه انرژی در سطح محلات و تحقق اهداف ملی مدیریت انرژی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خاطرنشان کرد: عبور موفق از چالش ناترازی انرژی، نیازمند مشارکت همگانی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است و هر شهروند می‌تواند با رعایت الگوی صحیح مصرف، سهمی مؤثر در حفظ پایداری شبکه انرژی کشور داشته باشد.

سمینار آموزشی طرح «همیاران انرژی محلات» با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، نمایندگان سازمان بسیج مهندسین، مدیران شرکت گاز استان اصفهان و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های حوزه آب و برق برگزار شد و در آن، آخرین وضعیت مصرف انرژی، چالش‌های ناترازی، راهکارهای بهینه‌سازی مصرف و نقش مشارکت‌های مردمی در مدیریت انرژی مورد بررسی قرار گرفت.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین اصفهان

newsQrCode
برچسب ها: اصفهان گاز
ارسال نظرات

نیازمندی ها