به گزارش خبرنگار جامجم، رسیدگی به این پرونده از حوالی ساعت ۱۸ روز یکشنبه، ۳۰ شهریور سال گذشته آغاز شد. چند نفر از اهالی روستای آبسردوئیه شهرستان رودبار که با یکدیگر نسبت فامیلی داشتند، درگیر مشاجرهای لفظی شدند. اختلافی که به گفته اهالی، ریشه در دعواهای قدیمی ملکی داشت و مدتها بود میان دو خانواده ادامه داشت. با این حال، هیچکس تصور نمیکرد این جدال خانوادگی درنهایت به قتلعامی خونین ختم شود.شاهدان میگویند در جریان این درگیری، یکی از طرفین که جوانی بیستوچند ساله بود، پس از بالا گرفتن بحث، محل را ترک کرد و دقایقی بعد با یک قبضه سلاح کلاشنیکف بازگشت. او مستقیم به سمت خانه بستگانش رفت؛ خانهای که در آن لحظه پدر، مادر، سه پسر و دختر خانواده حضور داشتند.
یکی از بستگان خانواده مقتولان همزمان با وقوع این جنایت در گفتوگو با جامجم درباره این حادثه گفته بود: «متهم جوانی شرور بود که پدرش سالها قبل فوت کرده بود. او سابقه چندین بار زندان رفتن داشت و به خاطر جرایم مختلف بازداشت شده بود اما هر بار خانواده و اقوامش با وثیقه و ضمانت او را آزاد میکردند. مدت کوتاهی بیرون میماند و دوباره مرتکب جرم میشد. از مدتها قبل هم با خانواده مقتولان اختلاف داشت.»
او ادامه داد: «روز حادثه دوباره بین آنها مشاجره شد. بعد از دعوا، متهم به خانه رفت و با کلاشنیکف برگشت. مقابل خانه ایستاد و همه اعضای خانواده را به رگبار بست. پدر، مادر و سه پسر خانواده همانجا جان باختند و فقط دختر کوچک خانواده زنده ماند. گلولهای به دست او اصابت کرده بود اما با همان وضعیت خودش را از دیوار خانه بیرون انداخت و در باغی پنهان شد.»
این مرد درباره لحظات وحشتناک تیراندازی گفت: «وقتی صدای شلیکها را شنیدم، بیرون آمدم اما کسی جرات نزدیک شدن نداشت. مردم زیادی جمع شده بودند و سعی میکردند او را آرام کنند اما متهم از کنترل خارج شده بود. حتی پسرعموهای خودش هم خواستند مانعش شوند اما تهدیدشان کرد که اگر جلو بیایند به آنها هم شلیک میکند.»
به گفته اهالی، عامل جنایت پس از تیراندازی از محل گریخت و بلافاصله نیروهای پلیس و امدادی در روستا حاضر شدند. در ساعات اولیه، این احتمال وجود داشت که متهم دختر خانواده را نیز با خود برده باشد اما ماموران پس از جستوجو، او را در حالی که زخمی و خونآلود در گوشهای از باغ افتاده بود، پیدا کردند و به مرکز درمانی انتقال دادند.یکی دیگر از ساکنان روستا نیز درباره اختلافات میان دو خانواده گفت: «مشکل آنها سالها بر سر زمین و ملک ادامه داشت. متهم بهتازگی پس از گذراندن دوران محکومیتش از زندان آزاد شده بود. روز حادثه بعد از مشاجره به خانواده مقتولان گفته بود الان کاری به شما ندارم اما شب سراغتان میآیم. هیچکس باور نمیکرد تهدیدش را عملی کند اما چند ساعت بعد صدای تیراندازی همه روستا را بههم ریخت.»او ادامه داد: «خیلیها تلاش کردند میانجیگری کنند اما اختلافات آنقدر عمیق شده بود که هیچکدام کوتاه نمیآمدند. متهم فردی عصبی و ناآرام بود و بارها برای اهالی دردسر ایجاد کرده بود.»برخی اهالی نیز مدعی شدند متهم برای تهیه سلاح به شهرهای مرزی رفته و اسلحه را از آنجا تهیه کرده بود.در همین حال، تنها بازمانده این حادثه پس از بهبود نسبی شرایط جسمانیاش، جزئیاتی از شب جنایت را روایت کرد. دختر جوان گفت: «پسرعمویم برای حل اختلاف ملکی به خانه ما آمد و با پدرم صحبت میکرد اما وقتی به نتیجه نرسیدند، ناگهان اسلحهای را که همراهش بود بیرون آورد و به سمت پدرم شلیک کرد. بعد از آن برادرانم و مادرم را هدف قرار داد و در آخر به سمت من تیراندازی کرد. چون کمی از او فاصله داشتم، گلوله به دستم خورد و زنده ماندم».تحقیقات برای دستگیری قاتل فراری ادامه داشت تا اینکه اواخر هفته گذشته کارآگاهان پلیس آگاهی او را دستگیر کردند.
سردار جلیل موقوفهای، فرمانده انتظامی استان کرمان پس از دستگیری قاتل گفت: درپی وقوع قتل پنج نفر از اعضای یک خانواده در شهریورسال گذشته و متواری شدن عامل قتل، رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت. مأموران پلیس رودبار جنوب در پی متهم فراری بودند تا اینکه بعداز ۹ ماه فرار متهم، سرانجام محل اختفای وی در شهرستان رودبار جنوب شناسایی شد. همزمان با حضور ماموران در مخفیگاه متهم، او بازداشت شد .وی افزود: سلاح مورد استفاده در ارتکاب قتل نیز کشف شد. متهم اعتراف کرده بود که به دلیل اختلافات خانوادگی و ملکی، با استفاده از سلاح گرم، پنج نفر از اعضای خانواده خود را به قتل رسانده است.