احمدی: برخلاف میل باطنی آمدم

اما و اگرهای استعفای محمود فرشیدی و آمدن علیرضا علی احمدی در وزارت آموزش و پرورش در جلسه معارفه سرپرست این وزارتخانه و در حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
کد خبر: ۱۵۴۸۳۹
و وزیر بهداشت و درمان نیز چندان روشن نشد.
فرشیدی اعلام کرد نمی خواهد صحبت کند و احمدی هم گفت: وقت برای گفتن زیاد است.
جلسه معارفه سرپرست آموزش و پرورش عصر دیروز در سالن اجتماعات وزارت آموزش و پرورش و در حضور جمعی از مسوولان دولتی و معاونان و مدیران کل فرشیدی ، وزیر مستعفی ، برگزار شد.در این جلسه ، نه از سخنان رسمی معاون اول رئیس جمهور، نه از سخنان فرشیدی و نه از اظهارات احمدی ، نشانه واضحی از دلایل استعفای فرشیدی یافت نشد و در پایان جلسه نیز مسوولان حاضر در سالن اجتماعات وزارت آموزش و پرورش حاضر به صحبت با خبرنگاران نشدند و تنها محمود فرشیدی در اظهاراتی کوتاه به خبرنگار «جام جم» گفت که صحبت خاصی ندارد.
او افزود: من معلم هستم و به این جهت در خدمت آموزش و پرورش خواهم بود. او در پاسخ به دلایل استعفای خود سکوت کرد و در حالی که تعدادی از کارکنان آموزش و پرورش ، او را مشایعت می کردند، از جمع خبرنگاران جدا شد.

2 وزیر در یک وزارتخانه

اما در لابه لای اظهارات همین مقامات در پشت تریبون رسمی و در جمع حاضران در جلسه نکاتی مطرح شد که می توان از آن به دلایل ظاهری استعفا پی برد.
محمود فرشیدی در سخنانی گفت: به اندازه توانم تلاش کردم و همین جا از آقای رئیس جمهور تشکر می کنم که به من به عنوان یک معلم ساده این فرصت را داد که به مدت بیش از 700 روز در خدمت نظام تعلیم و تربیت باشم.
سپس پرویز داوودی ، معاون اول رئیس جمهور در سخنانی با اشاره به این که موفقیت های آموزش و پرورش در دوره وزارت محمود فرشیدی گویاست و نیازی به تکرار آمار موفقیت ها نیست ، گفت: دولت نهم به جوانان اعتماد و اتکا دارد و آموزش و پرورش یکی از اصلی ترین محورهایی است که در آن می توان از این اعتماد به نحو مطلوب استفاده کرد و برای رسیدن به نقطه مطلوب و مناسب ، ایجاد تحرک در آموزش و پرورش ضروری بود.وی ایجاد تحرک بیشتر در آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف چشم انداز بیست ساله و ایجاد تحول را از ضروری ترین مواردی دانست که در دوره مدیریت جدید آموزش و پرورش باید با جدیت به آن پرداخته شود. داوودی تاکید کرد: برای رسیدن به چشم انداز بیست ساله و احیاء تمدن ایران اسلامی باید روز به روز در آموزش و پرورش تحول ایجاد کنیم.

در حاشیه


- احمدی سرپرست جدید وزارت آموزش و پرورش در سخنان خود گفت: علی رغم میل باطنی خود به وزارت آموزش و پرورش آمده ام. یکی از مقامات حاضر در مراسم معارفه وی پس از این اظهارات به خبرنگار جام جم گفت: امیدوارم این اظهارنظر بیشتر یک تعارف باشد چون وزارتخانه مهمی مانند آموزش و پرورش قطعا فردی دلسوز و آشنا به مسائل تعلیم و تربیت می خواهد که از روی علاقه مندی به مشکلات آن سر و سامان دهد.
- سالن اجتماعات وزارت آموزش و پرورش به هیچ وجه مناسب برگزاری این مراسم نبود و بسیاری از مدعوین در طول برگزاری جلسه به صورت ایستاده به سخنان مسوولان گوش دادند و ازدحام جمعیت موجب دلخوری بسیاری از حاضران بود.
- وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگار «جام جم» درباره این که چه نمره ای به خود می دهد، گفت: دیگر فرصتی برای پاسخ به این پرسش نیست. علیرضا علی احمدی بلافاصله پس از پایان مراسم از سالن خارج شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ نداد.
- احمدی در سخنان خود گفت: این طور رسم شده که وقتی مدیری عوض می شود، می رود و پشت سرخود را هم نگاه نمی کند، اما من می خواهم بگویم آموزش و پرورش از امروز به بعد دو وزیر دارد چرا که معتقدم گرچه دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند اما هزاران بسیجی در یک اقلیم می گنجند. وی گفت: حتی از وزرای قبلی هم دعوت می کنم به ما کمک کنند.
- داوودی معاون اول رئیس جمهور در این مراسم گفت: آقای احمدی نژاد این شجاعت را دارد که برای ایجاد ساختارهای لازم و نیل به اهداف چشم انداز بیست ساله ، تحولات اساسی در نظام کشور ایجاد کند و نمونه آن تحول و تغییر در سازمان مدیریت بود که سابقه 40 تا 50 ساله در نظام اداری کشور داشت

معاون اول رئیس جمهور، تحقق اهداف مدنظر آموزش و پرورش براساس قانون اساسی یعنی فراهم کردن امکان دستیابی به تحصیل رایگان تا پایان دوره متوسطه را از برنامه های دولت دانست و ابراز امیدواری کرد، سرپرست وزارت آموزش و پرورش با کمک وزیر سابق بتوانند «دست در دست هم» حرکت های عظیمی را برای تحول در آموزش و پرورش و تحقق اهداف این وزارتخانه بردارد.
او گفت: از این پس آموزش و پرورش تنها وزارتخانه ای است که 2 وزیر خواهد داشت ؛ چرا که آقای فرشیدی در کنار آقای احمدی خواهد ماند.
در ادامه این مراسم ، علیرضا علی احمدی سخنان خود را با ذکر این جمله که «روستازاده ای» است که برای خدمت آمده است ، گفت: از یک ماه قبل برای تصدی این مسوولیت با من صحبت شد و من اکنون علی رغم میل باطنی ام وارد این جایگاه شده ام ، هر چند دوست ندارم جای فرد دیگری را بگیرم.
وی گفت: موفقیت نظام آموزش و پرورش تنها وابسته به تلاش آموزش و پرورش نیست و قوای سه گانه و حوزه و دانشگاه باید برای تحقق اهداف آموزش و پرورش کمک کنند.
احمدی با تاکید بر این که تحول در آموزش و پرورش اراده و عزم ملی می طلبد، گفت: اگر در جامعه ای افق های آینده روشن و امیدوارکننده نباشد، آموزش و پرورش به تنهایی موفق نخواهد بود.
او با اعلام این که از تمام سلیقه ها برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش استفاده خواهد کرد، افزود: بزودی در یک فراخوان عمومی از تمام فکرها و سلیقه ها برای ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش می خواهم به ما کمک کنند.
احمدی در ادامه گفت: آقای فرشیدی از این وزارتخانه نمی رود و ما در کنار ایشان کارها را سر و سامان می دهیم.
در ابتدای این مراسم نیز حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در سخنانی خواستار تلاش برای سرعت بخشیدن به طرح ها و برنامه های آموزش و پرورش شد و از زحمات فرشیدی به نمایندگی از معاونان وی تشکر کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها