پیشنهاد رئال مادرید برنده توپ طلا را وسوسه می‌کند؟

برنده توپ طلا در سال ۲۰۲۴ در آستانه عقد قرارداد با رئال مادرید قرار دارد.
برنده توپ طلا در سال ۲۰۲۴ در آستانه عقد قرارداد با رئال مادرید قرار دارد.
کد خبر: ۱۵۴۷۹۳۹
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، رقابت‌های فیفادی درحالی به پایان رسید که برنده توپ طلا در سال ۲۰۲۴ با یک مصاحبه جنجالی خبرساز شد.
 
در طول تعطیلات فیفادی، رودری، بازیکن سابق اتلتیکو مادرید، گفت که ممکن است به تیم رقیب و همشهری آنها یعنی رئال مادرید، بپیوندد. او گفت: «نمی‌توان پیشنهاد بهترین باشگاه‌ها جهان را رد کرد». کاپیتان ۲۹ ساله اسپانیا از زمان پیوستن به منچسترسیتی در سال ۲۰۱۹، ۲۹۳ بازی برای این تیم انجام داده و قراردادش تا تابستان ۲۰۲۷ است.
 
رودری در سال ۲۰۲۴ توپ طلا را برنده شد اما تقریباً تمام فصل گذشته را به دلیل مصدومیت زانو از دست داد و منچستر سیتی برای اولین بار در هشت سال نتوانست جام بزرگی را کسب کند. او بخش‌های زیادی از این فصل را به دلیل مشکل همسترینگ از دست داده اما در مجموع ۲۸ بازی در تمامی رقابت‌ها انجام داده و به تیم کمک کرده تا جام کارابائو را مقابل آرسنال در ومبلی به دست آورد.
 
او در دوران حضورش در سیتی، چهار قهرمانی لیگ برتر، لیگ قهرمانان اروپا، جام حذفی و سه قهرمانی جام اتحادیه را کسب کرده است. رودری پیش‌تر به رسانه‌های اسپانیایی گفته بود: «بازیکنان زیادی بوده‌اند که سابقه مشترکی در پوشیدن لباس اتلتیکو و رئال مادرید را دارند. با گذشت».
newsQrCode
برچسب ها: فوتبال
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها