لیگ نخبگان آسیا؛ حریف تراکتور چهارشنبه مشخص می‌شود

حریف تیم فوتبال تراکتور تبریز در مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ نخبگان آسیا، روز چهارشنبه مشخص خواهد شد.
حریف تیم فوتبال تراکتور تبریز در مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ نخبگان آسیا، روز چهارشنبه مشخص خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۴۶۷۸۰
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، قرعه‌کشی مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ نخبگان آسیا، روز چهارشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد و هشت تیم راه یافته به این مرحله، حریفان خود را خواهند شناخت. همچنین قرعه‌کشی مرحله نیمه‌نهایی نیز در همین روز انجام می‌پذیرد.
 
دیدارهای یک‌چهارم تا فینال به صورت متمرکز در جده برگزار خواهد شد و عربستان همچون سال گذشته، میزبان این مراحل است. دیدارهای این مراحل نیز، به صورت تک بازی انجام می‌شود.
 
حسین عبدالغنی بازیکن مطرح سال‌های گذشته فوتبال عربستان، قرعه‌کشی را انجام می‌دهد. او که اکنون ۴۹ ساله است، ۱۳۸ بازی ملی در کارنامه دارد. او همچنین با پیراهن تیم‌های الاهلی و النصر، ۳۹ بازی در لیگ قهرمانان آسیا انجام داده است.
 
تراکتور تبریز نماینده شایسته ایران که مراحل قبلی را با موفقیت پشت سرگذاشت، یکی از تیم‌های حاضر در مرحله یک‌چهارم نهایی است.
newsQrCode
برچسب ها: تراکتور سازی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها