جان بولتون: ترامپ به دنبال راه خروج از جنگ ایران است

مشاور امنیت ملی سابق در دولت اول ترامپ، معتقد است که رئیس‌جمهور آمریکا آماده پایان دادن به جنگ علیه ایران است.
مشاور امنیت ملی سابق در دولت اول ترامپ، معتقد است که رئیس‌جمهور آمریکا آماده پایان دادن به جنگ علیه ایران است.
کد خبر: ۱۵۴۶۶۴۵
به گزارش جام جم آنلاین، جان بولتون، روز پنج‌شنبه در گفتگو با نیوزنیشن گفت: «به نظرم ترامپ به دنبال راهی برای خروج است، اما قطعاً می‌خواهد با بهترین لفاظی‌های فروشندگان املاک پیش‌بینی کند.» 
 
بولتون معتقد است که رئیس‌جمهور آمریکا نیروی زمینی اعزام نخواهد کرد، اما پیشنهاد می‌کند که حضور آمریکا ضروری است. او گفت: «فکر می‌کنم باید نیروی زمینی برای تأمین امنیت برنامه هسته‌ای اعزام کنیم. اطمینان حاصل کنیم که به دست نادرست‌ها - دست تروریست‌ها یا سایر کشورهای یاغی - نیفتد.» بولتون افزود: «فکر نمی‌کنم ترامپ هیچ تمایلی به اعزام نیروی زمینی داشته باشد. اگرچه اکنون تعدادی آنجا هستند.»
 
روز پنج‌شنبه، ترامپ از تلاش‌های نظامی در ایران تمجید کرد و گفت که این عملیات از برنامه جلوتر است و اظهارات قبلی خود را مبنی بر اینکه ایالات متحده ساختار نظامی و رهبری ایران را نابود کرده است، تکرار کرد. او گفت که هیچ برنامه‌ای برای اعزام نیروی زمینی وجود ندارد، اگرچه اعتراف کرد که اگر چنین برنامه‌ای داشت، به رسانه‌ها نمی‌گفت. ترامپ گفت: «نه، من نیروها را به جایی اعزام نمی‌کنم. اگر بودم، قطعاً به شما نمی‌گفتم.»
 
افشای شکاف در تیم ترامپ؛ بولتون خواستار استعفای گابارد شد
مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، پیشتر با اشاره به استعفای «جو کنت» رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم در اعتراض به جنگ علیه ایران، خواستار کناره‌گیری «تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی شد.
 
بولتون در مصاحبه با رادیوی محافظه‌کاران از استعفای کنت استقبال کرد و آن را نشانه‌ای از اختلاف عمیق در دولت ترامپ دانست. او با لحنی تند تأکید کرد: «گابارد نیز به زودی باید استعفا کند. اگر به سیاست دولت اعتقاد ندارید، نباید در سمت خود بمانید.»
 
مشاور سابق کاخ سفید با اذعان به شکاف داخلی در حزب جمهوری‌خواه و دولت ترامپ تصریح کرد: «در رده‌های بالای دولت اختلاف وجود دارد و استعفای کنت گواه این مدعاست.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جنگ تحمیلی علیه ایران با مخالفت‌های فزاینده‌ای در داخل آمریکا مواجه شده است.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
newsQrCode
برچسب ها: جان بولتون
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها