مخفیگاه قاتل فراری کجاست؛

اگر اطلاعاتی ار مخفیگاه قاتل فراری دارید، موضوع را به پلیس آگاهی گزارش دهید.
کد خبر: ۱۵۴۳۷۹

بعدازظهر نهم اردیبهشت سال 83 یکی از اهالی جنت آباد تهران با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و ماموران را در جریان درگیری میان دو جوان در پارک فروردین قرار داد. به دنبال این تماس ، ماموران به محل حادثه اعزام شدند و مرد مجروح به نام تورج (22 ساله) برای درمان به بیمارستان پیامبران انتقال یافت ؛ اما چند ساعت بعد بر اثر خونریزی شدید روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد. به دنبال مرگ مرد جوان ، جسد وی برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت.
ماموران در تحقیق از شاهدان حادثه برای شناسایی قاتل و علت مرگ مرد جوان ، دریافتند قاتل (حسام) یکی از هم محلی های مقتول بوده که روز حادثه به دنبال یک مشاجره لفظی با وی درگیر و با ضربه های چاقو او را به قتل رسانده و متواری شده است.
روز گذشته بازپرس اصغرزاده رئیس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران با دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر قاتل فراری بدون پوشاندن چهره ، از مردم خواست چنانچه از مخفیگاه وی اطلاعی دارند با اداره 10 پلیس آگاهی تهران با شماره 55389048 تماس بگیرند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها