انفجار شور کودکی در قلب هگمتانه؛

پایتخت تاریخ و تمدن ایران شادخانه می‌شود

مراسم افتتاحیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان، امروز ۱۵ آذر در میدان امام مرکزی شهر با حضور پرشور کودکان، خانواده‌ها و جمعی از هنرمندان برجسته تئاتر کشور و استان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۵۳۱۸۶۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان، این رویداد ساعت ۱۴ از پیاده‌راه بوعلی آغاز و با اجرای برنامه‌های متنوع و شادپیمایی ۱۲۰ عروسک نمایشی به سمت میدان مرکزی شهر آغاز می‌شود.

افتتاحیه سی‌امین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با طراحی ویژه و فضایی مملو از هیجان کودکانه همراه خواهد بود تا آغازگر نشاطی چند روزه، خلاقیت و نمایش‌های جذاب برای کودکان و نوجوانان باشد.

جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان یکی از رویدادهای شاخص هنری کشور است و هر ساله با حضور گروه‌های خلاق تئاتر، حال‌وهوای شهر را به فضایی شاد تبدیل می‌کند.

سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با شعار «کودک امروز، روایت تازه، صحنه فردا» به دبیری آزاده انصاری از ۱۴ تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با حضور گروه‌های نمایشی داخلی و خارجی در استان همدان برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کابوس ناوهای دشمن

سردار علیرضا تنگسیری در مصاحبه با روزنامه«جام‌جم» از دستاوردهای رزمایش اقتدار سپاه و رونمایی از موشک‌های جدید گفت

کابوس ناوهای دشمن

نیازمندی ها