محکومیت یک‌میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریالی برق کار ساختمانی

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریالی برق کار ساختمانی در شهرستان نهاوند خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۳۳۴۱

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مرضیه یونسی گفت: پرونده گرانفروشی در طراحی و اجرای نور مخفی ساختمان به ارزش ۴۱۵ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز اعلام و متخلف را علاوه بر پرداخت ۴۱۵ میلیون ریال در حق شاکی به پرداخت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل چهار برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

وی گفت: بازرسان اداره صمت شهرستان نهاوند با شکایت شاکی خصوصی، گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها