به گزارش جامجمآنلاین از فارس، منصورمیرابوطالبی، رئیس جمعیت هلالاحمر کاشان اظهار کرد: در ساعت ۲۲:۳۰، شامگاه ۲۰ خرداد حادثه تصادف در آزادراه کاشان ــ قم به مرکز جمعیت هلالاحمر کاشان گزارش شد.
وی افزود: بلافاصله سه تیم عملیاتی از پایگاه شهید کریمیان طاهری و اورژانس شهرستان به محل حادثه اعزام شدند.
میر ابوطالبی ادامه داد: تصادف شدید میان یک دستگاه تریلر و یک دستگاه دنا پلاس منجر به واژگونی و انحراف از مسیر در کیلومتر ۸۰ محور کاشان-قم، پس از روستای آب شیرین شد.
رئیس جمعیت هلالاحمر کاشان با بیان اینکه در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند، گفت: متأسفانه یک نفر نیز در صحنه حادثه جان خود را از دست داد.
وی خاطرنشان کرد: یک نفر توسط نیروهای هلالاحمر رهاسازی و یک نفر دیگر نیز توسط این جمعیت منتقل شد، همچنین ۴ مصدوم دیگر توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد