تولید اوپک را افزایش نمی دهیم

ایسنا: دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) احتمال افزایش مجدد تولید نفت این سازمان را رد کرد.
کد خبر: ۱۵۰۲۶۸

عبدالله سالم البدری در واکنش به رکورد بی سابقه قیمت نفت و احتمال افزایش مجدد تولید اوپک گفت: اوپک افزایش تولید خود را که قبلا وعده داده بود، انجام می دهد و به صورت رسمی نیز افزایش 500 هزار بشکه ای تولید از اول نوامبر محقق خواهد شد.
وی با بیان این که اعضای اوپک به دنبال قیمت منطقی برای هر بشکه نفت هستند، افزود: به دلیل کاهش ارزش دلار، هزینه تجهیزات نفتی و افزایش هزینه تولید نفت ، افزایش قیمتها به مرز 90 دلار نفعی را متوجه اوپک نمی کند.
دبیرکل اوپک با تاکید بر این که اوپک قیمتی را به عنوان هدف برای خود تعیین نکرده است ، گفت: قیمتهای 50 تا 80دلاری قابل قبول است ، ما به دنبال قیمتهای فوق العاده بالا نیستیم.
به گفته بدری ، افزایش مجدد تولید نفت اوپک در دستور کار نشست سران اوپک در ریاض قرار ندارد.
وی با بیان این که انتظار نمی رود بازارهای نفت در سال آینده تغییرات گسترده ای را شاهد باشند، ادامه داد: سال 2008 تفاوت چندانی با سال 2007 نخواهد داشت ، روند بازار مشابه خواهد بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها