شفافیت و قاطعیت حرف اول و آخر تهران
تاکید ایران بر واکنش سریع و قاطع در صورت صدور قطعنامه

شفافیت و قاطعیت حرف اول و آخر تهران

دبیر شورای عالی امنیت ملی در اجلاس امنیتی بریکس:

سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».
کد خبر: ۱۵۰۱۶۰۵

به گزارش جام جم آنلاین، «علی‌اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی در اجلاس امنیتی بریکس در برزیل با بیان اینکه «در مسئله فلسطین شاهد بازتولید گفتمان خطرناکی تحت عنوان صلح از طریق قدرت و دیپلماسی اجبار هستیم»، گفت: صلح واقعی ریشه در عدالت، احترام متقابل، گفت‌وگو و به رسمیت شناختن حقوق مشروع همه طرف‌ها دارد.

او در ادامه گفت که «تهدید برخی کشورها علیه بریکس و اعضای آن، نشان‌دهنده نگرانی عمیق از پتانسیل عظیم بریکس برای ایجاد یک بلوک قدرتمند اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است».

احمدیان با تاکید بر اینکه «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت»، تصریح کرد: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد و گواه این امر نیز گزارش‌های نهادهای ناظر بین‌المللی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: از ارز دیجیتال بریکس و پیام‌رسان بانکی اختصاصی و امن برای تجارت درون گروهی و نماد استقلال اقتصادی رونمایی شود.

او همچنین گفت: جمهوری اسلامی پیشنهاد می‌کند که «کمیته امنیت زنجیره تامین با تاکید بر بیمه حمل و نقل، ایجاد کریدور ضد تحریم و راه اندازی صندوق حمایت برای مقابله با تحریم خارجی تشکیل شود».

تعداد بازدید : 1
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

صدای نخست ورزش بانوان

با دکتر علی‌اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگی‌ها و افق‌های پیش روی این شبکه پرشنونده گفت‌وگو کردیم

صدای نخست ورزش بانوان

نیازمندی ها