هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسه‌های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می‌کنند که می‌تواند برای سلامت مضر باشد.
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسه‌های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می‌کنند که می‌تواند برای سلامت مضر باشد.
کد خبر: ۱۴۹۶۱۶۸

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی انصاری دوگانه با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیک‌ها، افزود: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، می‌توانند منابع آبی مانند رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و اقیانوس‌ها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط‌های آبی شوند.

وی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ ها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان می‌شوند. جانوران دریایی این ذرات را می‌بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده‌ها به بدن انسان منتقل می‌شوند که می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانون‌گذاری سخت‌گیرانه در زمینه تولید کیسه‌های چای و جایگزینی آنها با نمونه‌های فاقد پلاستیک تأکید و تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیست‌محیطی شناخته‌شده میکروپلاستیک‌ها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستم‌های آبی و جلوگیری از ورود این آلاینده‌ها به زنجیره غذایی ضروری است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها