شاعر آدمخوار هم دستگیر شد

مهر: «ژوزه لوییس کالوا» شاعر و نویسنده آدمخوار به اتهام قتل نامزدش و خوردن گوشت بدن او در مکزیکو بازداشت شد.
کد خبر: ۱۴۸۸۱۰

به نقل از بی.بی.سی ، همسایه های ژوزه لوییس کالوا پس از احساس بوی تعفن از منزل وی ، پلیس را مطلع کردند و پلیس موقعی خود را به منزل کالوا رساند که او در حال خوردن گوشت بدن نامزدش بود. گزارش ها حاکی است ، پلیس وقتی وارد منزل این شخص شد، بخش هایی از بدن دختر در قابلمه در حال جوشیدن بود و بخشی از بدن وی نیز در یخچال قرار داشت.
همچنین در این خانه رمان ناتمامی از کالوا با عنوان «غریزه های آدمخواری» پیدا شده است. این شاعر زمانی که قصد خوردن گوشت نامزدش را داشت ، خود را در محاصره پلیس دید و تصمیم به فرار گرفت ؛ ولی پلیس مکزیک او را در همان حال دستگیر کرد.
ژوزه لوییس کالوا نویسنده ، نمایشنامه نویس و شاعر هم اکنون به اتهام کشتن نامزد فعلی و ناپدید شدن نامزد قبلی اش در بازداشت به سر می برد و تحت بازجویی است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها