مدیر استاندارد یزد اعلام کرد:

خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرواجباری است

یزد- مدیرکل استاندارد استان یزد گفت:خدمات پس از فروش لوازم خانگی ولوازم یدکی خودرودرسراسر کشوراجباری است.
کد خبر: ۱۴۵۵۸۷۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمیدمطهری در نشست هفتگی با کارشناسان حوزه نظارت براجرای استاندارد اداره کل اظهار داشت: در یکصدوشانزدهمین جلسه شورای استاندارد با دستور مستقیم رییس دولت سیزدهم، استاندارد 13629باعنوان وسایل خانگی – خدمات پس از فروش – اصول و روش های ارزیابی و همچنین استاندارد19117 با عنوان خودروـ شیوه ارائه خدمات پس از فروش ـ اصول و روش ارزیابی از تاریخ 23/08/1402 اجباری اعلام شده است.

مدیرکل استاندارد استان یزد ادامه داد: به منظور بهبود کیفیت خدمات پس از فروش، کاستن دغدغه هاودل نگرانی های گذشته مردم و صیانت حداکثری از حقوق مصرف کنندگان، سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری سایر دوایر و نهادهای ذیربط، در راستای اجرایی شدن این دو گروه ازخدمات پس از فروش وارد صحنه عمل شده است.

این مسئول تصریح کرد: ضروری است شهروندان گرامی هنگام تهیه و خرید خودرو ووسایل خانگی، به استاندارد خدمات پس از فروش کالاهای خریداری شده نیز توجه نمایند.

مطهری در پایان گفت:همشهریان عزیز می توانند در صورت بروز هرگونه نارضایتی از خدمات پس از فروش، نسبت به ثبت اعتراضات و شکایات خود در سامانه مردمدار به آدرس WWW.1517.I NSO.GOV.IR اقدام نمایند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها