گل دوم مارادونا به انگلیس در جام جهانی 1986 را بهترین گل تمام دوران می دانند. چند ماه پیش که لیونل مسی گلی مشابه را با پیراهن بارسلونا به ختافه زد ، همه دوباره از گل سلفش یاد کردند و اخیرا در نظرخواهی مجله ورلد ساکر
کد خبر: ۱۴۳۹۸۲
، این گل جلوتر از گل فان باستن به شوروی سابق در یورو 88 و نیز گل زیدان به بایرلورکوزن در فینال سال 2002 لیگ قهرمانان قرار گرفت و عنوان بهترین گل تاریخ را بار دیگر به خود اختصاص داد.
با این توضیح که این گل در دقیقه 54 بازی آرژانتین انگلیس در روز 22 ژوئن 1986 در ورزشگاه آزتک مکزیکوسیتی به ثمر رسیده ، با این سطور این گل استثنایی را بار دیگر تجسم می کنیم .در آن زمان گل دوم مارادونا به انگلیس ، تحت تاثیر گل اول او که با دست زده شده بود، قرار گرفت . بازی آرژانتین بشدت تحت تاثیر مارادونا بود. آنها یکی از مدعیان قهرمانی بودند و در آن بازی خاص در تلاش بودند ، تحقیرهای جنگ فالکلند را که بر سر جزایر مالویناس رخ داد، به دست فراموشی بسپارند. مارادونا بعدها گفت : این طور به نظر می رسیدکه ما تک تک بازیکنان انگلیس را به خاطر ماجرای فالکلند که باعث آزار مردم آرژانتین شده بود، مقصر می دانستیم. نیمه اول بدون گل تمام شد سپس مارادونا با ضربه دست دروازه شیلتون را باز کرد. علی بن آکور داور تونسی و کمک او صحنه را ندیدند. 4 دقیقه بعد مارادونا توپ را در میانه میدان از هکتور اریکه هم تیمی اش گرفت. آنچه در 10ثانیه بعد اتفاق افتاد ، اکنون بخشی درخشان از تاریخ فوتبال است . او ابتدا 180 درجه به سمت راست چرخید و در میانه میدان قبل از آن که به وسیله پتیر رید و پیتر بردسلی پرس شود ، توپ را جلو آورد سپس از تری بوچر مدافع میانی انگلیس عبور کرد. در این حال بود که تری فنویک او را رها نکرد و به تعقیبش پرداخت . بازی بدون توپ خورخه والدانو باعث سردرگمی فنویک شد. مارادونا وارد محوطه جریمه و منتظر شد تا شیلتون از دروازه اش خارج شود و بعد از عبور از او در حالی که تری بوچر می خواست او را تکل کند، توپ را وارد دروازه کرد. انگلیس در 10دقیقه پایانی با ضربه گری لینکر یکی از گلهای خورده را جواب داد اما این کافی نبود و آرژانتین بعد از پشت سرگذاشتن انگلیس ، بلژیک و آلمان فاتح جام شد.
بابی رابسون مربی انگلیس معتقد بود، مدافعان تیمش نباید به او فضا می دادند تا بعد از هدیه داور در گل اول ، برای بار دوم گل بزند. چندی بعد رابسون موضوع را بهتر درک کرد و گفت : گل دوم او بی نظیر بود. آن گل به دلیل ضعف دفاع ما نبود؛ در واقع مدافعان ما هیچ اشتباهی مرتکب نشدند، فقط خلاقیت یک بازیکن که نیمی از زمین را پا به توپ پیمود، باعث شکل گیری این گل شد. مارادونا گفت : این گل ، گلی بود که هر کودکی در رویایش در جام جهانی به ثمر می رساند. هر وقت در تلویزیون این گل را می بینم باور نمی کنم که من آن را به ثمر رسانده ام.